BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SINAN HOXHA:Prapaskenat e klipit me Seldin,qe kushtoi 10 mije euro!

Dino
    Dino
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Shteti</b> Shteti : Shqipėria
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 25/01/2010
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 4951
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 11415
    <b>Votat</b> Votat : 95
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : ''Beju te tjereve,ate qe te tjeret do deshiroje te benin per ty....!

22122010

Buzqeshje SINAN HOXHA:Prapaskenat e klipit me Seldin,qe kushtoi 10 mije euro!

Mesazh nga Dino

SINAN HOXHA:Prapaskenat e klipit me Seldin,qe kushtoi 10 mije euro! Fmngk9

Me kostume tė zinj dhe syze tė errėta dielli, shfaqen nė klipin e shumėpėrfolur, dy kėngėtarėt Sinan Hoxha dhe Seldi Qalliu. Tė ngjashėm me “Vėllezėrit Bluz” (The Blues Brothers), njė dyshe karizmatike qė lindi nga bashkėpunimi i miqve tė ngushtė John Belushi dhe Dan Akroyd-in me regjisorin John Landis, nė vitin 1980, ata e sjellin kėshtu bashkėpunimin e tyre. Ashtu si dy vėllezėrit Xhek (Belushi) dhe Elvud (Aykroyd) Bluz, dy personazhet me famė botėrore qė lindėn nga disa pjesė humoristike tė SNL-sė, dy kėngėtarėt u krijuan si njė dyshe e pėrfolur nė faqet e shtypit rozė kėtė verė. Fama qė dy vėllezėrit e morėn nė Amerikė gati 30 vjet mė parė me komedinė e zezė, pėr Sinanin dhe Seldin ishte njė “boom” mediatik, sipas tyre sa “komike”, aq edhe “e zezė”. Pas zhurmės rreth miqėsisė sė kėngėtarėve, ata vendosin tė publikojnė njė klip luksoz me duetin e tyre tė parė artistik, qė nė varėsi tė kėrcitjes qė mund tė ketė nė tregun muzikor mund tė vazhdojė me duete tė tjera ose jo. Tashmė Sinani dhe Seldi kanė rezervuar njė dyshe tė tillė pėr t’u shfaqur nė festat e fundvitit nė Nju Jork (SHBA), ndėrsa kanė marrė njė ftesė me pagesė tė majme. Vetėm pak ditė para kėtij udhėtimi, ata vendosin tė publikojnė klipin me titull “Adrenalinė”, njė kėngė me vargje ngacmuese, ku tė dy i drejtohen njė femre zeshkane qė mohojnė tė jetė njė person real. Klipi, qė ka kushtuar 10 mijė euro, nis sot transmetimin nė tė gjitha kanalet muzikore shqiptare. Kemi arritur t’i fotografojmė dy kėngėtarėt nė momente xhirimesh, edhe pse ata kanė qenė shumė diskretė pėr muaj tė tėrė nė publikimin e kėtij lajmi nė media. Pėrveē kėtij klipi, ata do tė shfaqen tė dy nė xhirimet e fundvitit, qė organizojnė televizionet e Kosovės, ku pėr herė tė parė marrin pjesė tė dy kėngėtarėt.
    Rozana Radi ka shkruar vargjet e “Adrenalinės”
    Janė disa vargje nė gegėrisht me pėrkėdhelje, ngrohtėsi, thumbime a romuze, po jo urrejtje. Siē thuhet, dy kėngėtarėt kanė punuar gjatė pėr realizimin e njė kėnge, qė t’i bindte vėrtet dhe pasi kanė hedhur disa variante poshtė, kanė vendosur mė nė fund ta titullojnė “Adrenalinė”, fabulėn me vargjet e shkruara nga Rozana Radi, mikeshė e tyre. E kompozuar nga Alban Fortuna, kėnga ėshtė njė miksim i motiveve popullore dhe muzikės RnB, pėrkatėsisht dy rrymat e lėvruara nga secili kėngėtar nė karrierėn e tyre muzikore. Bėhet fjalė pėr njė kėngė shumė ritmike, dhe ku dy kėngėtarėt i kėndojnė tė njėjtės femėr, qė mohojnė t’i jetė dedikuar dikujt qė ka lidhje me jetėn e tyre. Kėngėn e hap Sinani me vargjet: “Se ēka thua hiē s’ma ndjen/ Se ēka dua mirė e di”... dhe mbyllet me disa vargje tė kėnduara nga Seldi. E gjithė kėnga ėshtė ndėrtuar si njė monolog i secilit kėngėtar me vajzėn imagjinare, tė cilės i kushtohen vargjet.
    10 mijė euro
    kushtoi klipi
    Helikopterė, limuzina, paparacė dhe shumė “fashion” do tė shihni nė klipin, pėr tė cilin dy kėngėtarėt kanė punuar plot 11 ditė pėr ta realizuar, ndėrkohė qė njė klip nė Shqipėri realizohet vetėm pėr dy ditė. Sinan Hoxha ka lėnė mėnjanė koncertet pėr disa ditė, pasi qėllimi i tij ishte tė shfaqet me njė realizim bombastik, qė mahnit me luksin, meshkujt e femrat e bukura, dhe interpretimin ndryshe tė kėngėtarėve. Xhirimet e klipit qė janė realizuar nė Tiranė dhe Durrės, kanė fokusuar jo pak, por 200 figurantė tė veshur nė stil klasik veshjesh, tė realizuara nga stilisti i njohur, Joni Peēi. Shpenzimet pėr klipin janė mbuluar nga “Fenix Studio”, qė ka marrė tashmė nė menaxhim dy kėngėtarėt. Pėr realizimin e kėtij klipi u angazhua njė staf i madh me regji tė Bledi Kalivaēit, montazh tė Sami Lekės dhe “make up” tė Artur Muēės. Edhe pse vendet e xhirimit u mbajtėn sekret, kemi arritur tė sigurojmė disa foto tė shkėputura nga momentet e xhirimit tė klipit.

Kėngėtarėt: Skupi “Sinan-Seldi”, njė skenar i menaxhuar nga vetė ata
    Ndėrkohė edhe pse nuk duan tė identifikohen, shumė kolegė tė tyre kėngėtarė kanė pohuar pėr gazetėn “Panorama” se, “skupi mediatik qė mbushi faqet e gazetave me komentet pėr miqėsinė e Seldit dhe Sinanit, ka qenė njė skenar i ideuar dhe menaxhuar nga vetė ata, pėr tė arritur pikėrisht popullaritetin e dėshiruar nga shumė kėngėtarė”. Ka nga ata qė pohojnė se “Sinani dhe Seldi e krijuan vetė trillin, qė ashtu si shumė kėngėtarė nė botė tė krijojnė njė zhurmė tė tillė, pa e ēarė kokėn pėr namin e keq, por mjaftohej tė kishin pėrfitime tė tjera, pėr shembull mė shumė koncerte dhe oferta pėr kėngė tė reja”. Sipas tyre, qė pas datės 2 gusht, kur u botua shkrimi i parė pėr ta nė shtyp, ata kanė marrė ftesa dhe rritje ēmimi pėr koncerte nė shumė vende tė Evropės, sidomos nė muajt tetor-nėntor. Koncertet e shpeshtė ata i kanė mbajtur nė diskotekat e Prishtinės, Gjakovės apo Gjilanit. Por pėrveē kolegėve tė tyre qė mendojnė se ky skup u krijua nga vetė ata pėr tė qenė nė qendėr tė vėmendjes, ka tė tjerė qė pohojnė se mund tė jetė dhe njė grackė ku ata ranė dhe qė u ka dėmtuar imazhin.

Sinan Hoxha: “Vargjet nuk i kushtohen askujt, i kėndojmė femrės imagjinare”
    Fjalėt dhe komentet ua ka lėnė gazetave. Kėngėtari i njohur nuk ka pasur dėshirė tė japė detaje rreth kėngės, pėrveēse ka pranuar t’u pėrgjigjet shumė pak pyetjeve nė lidhje me kėtė histori:
    Sinan, u fol shumė se ky duet i kushtohej ish-tė dashurės sė Seldit, qė e njohu nė “Big Brother”. Si ėshtė e vėrteta?
    Jo, aspak. Ndryshe nga ēfarė ėshtė shkruar deri tani nė faqet e shtypit, kjo kėngė nuk i kushtohet asnjė personi real. Nuk kam pėrse e bėj, pėrderisa nuk e kam bėrė deri tani. Mund t’ju them se kam 12 vjet qė kėndoj nė skenė, kam tashmė njė karrierė tė gjatė dhe tė konsoliduar nė muzikė. Deri tani nuk i kam kushtuar kėngė asnjė personi real nė jetėn time. Kėngėt e mia ia dedikoj vetėm publikut dhe pėrderisa ende s’i kam dedikuar njė kėngė nėnės sime, njeriut mė tė shtrenjtė qė kam, askush tjetėr nuk do ta ketė kėtė shans.
    Nė vargjet e kėngės pėrmendet fjala “zeshkane”, preferencė e kujt janė vajzat brune?
    Pėr kėtė duhet pyetur Rozana Radi qė ka shkruar vargjet, por pėr sa u pėrket shijeve tė mia, unė pėlqej njėsoj dhe brunet dhe bjondet.
    E kujt ishte ideja pėr tė realizuar njė duet tė tillė, e jotja apo e Seldit?
    Ishte njė ide e imja nė fakt. Dihet qė kaluam njė periudhė tė zhurmshme dhe u bėmė objekt diskutimi nė media dhe gjithandej. Ndaj mendova qė pėrderisa pati aq shumė impakt, pėrse mos tė bėjmė njė duet?! Tė them tė drejtėn, mendova qė siē shfrytėzuan mediat imazhin tonė nė verė duke shitur tirazhe pa fund gazetash, pėrse mos t’i shfrytėzoja unė mediat pėr tė bėrė njė kėngė ndėrtuar mbi njė telenovelė tė tillė shtypi...
    Po thua qė nuk ka qenė njė ide e hershme e juaja pėr kėtė duet, ka qenė shtypi qė ju ka nxitur?
    Ekzaktėsisht nuk mund t’ua them kohėn kur mė lindi si ide. Po j’ua lė ta zbuloni ju...
    Siē e the mė sipėr, u pėrballe me njė zhurmė tė tillė mediatike, qė ndoshta s’e kishe imagjinuar. Cilat ishin pasojat?
    Natyrisht qė ishte njė periudhė aspak e kėndshme, pasi unė gjatė gjithė karrierės sime kam qenė kėngėtar qė asnjėherė s’jam pėrfolur nė faqet rozė tė shtypit, edhe sepse nuk e kam pasur tė nevojshme. Unė suksesin e kam provuar me kėngėt e mia dhe publikun e madh nė koncerte. Megjithatė, mund tė them qė ka qenė njė lloj publiciteti, pasi si unė ashtu dhe Seldi, ēuditėrisht kemi marrė shumė mė tepėr ftesa pėr koncerte pas gjithė asaj qė ndodhi.
    Tashmė, cila ėshtė jeta qė bėn Sinan Hoxha?
    Jeta ime vazhdon tė jetė plot udhėtime. Jetė intensive, ashtu si jeta e ēdo kėngėtari, qė ēdo fundjavė gjendet nė avion pėr tė shkelur tė gjithė qytetet e Evropės nė koncerte ėshtė jeta qė bėj unė. Merreni me mend vetė...

“Adrenalinė”

Sinani : Se ēka thua hiē s’ma ndjen
    Se ēka dua mirė e di

Seldi: Nga Tirana, Prishtina, Tetova
    Mė tė mirėn zeshkane zgjodha

Sinani : Ty tė thonė e bukra e nanės
    Unė jam sherri i mėhallės

Seldi : Ti vetė ke thėnė
    Na krejt e dina
    “kur jam me ty,
    rritet adrenalina”

Sinani : Xhane, moj zeshkane
    T’kam zemėr moj shejtane

Seldi (refreni) : Ti mirė e di,
    Se unė jam ai djali
    Unė jam perfekt
    E frymėn ta ndali

Share this post on: reddit

Anonymous

Mesazh 22/12/2010, 11:14 nga Vizitor

shum e bukur kjo kenga
    LePuRuShJa

Mesazh 22/12/2010, 11:16 nga LePuRuShJa

Smile Kėngėn e kanė bėrė shumė tė bukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr SSSSSS
    Anonymous

Mesazh 22/12/2010, 11:17 nga Vizitor

Sinani gjithmon i ben kenget e bukura ska diskutimmmmmmm
    LePuRuShJa

Mesazh 22/12/2010, 11:19 nga LePuRuShJa

Po pra, kjo mė e bukura ka dalė LOL
    Anonymous

Mesazh 22/12/2010, 11:22 nga Vizitor

po te gjitha prah kenget e bukra sidomos kenga Amanet
    LePuRuShJa

Mesazh 22/12/2010, 11:28 nga LePuRuShJa

Unė e kam njė kėngė tjetėr fiksim LOL Ja dhe kėnga e reeeeeeeeeeeeeeeeee SSSSSS

Anonymous

Mesazh 22/12/2010, 11:33 nga Vizitor

ele une e pelqej ket kengggggggggggggggggggggggg
    Dino

Mesazh 22/12/2010, 11:37 nga Dino

SINAN HOXHA:Prapaskenat e klipit me Seldin,qe kushtoi 10 mije euro! 827620 ...fatkeqsisht kenga e re s,funksionon per momentin
    LePuRuShJa

Mesazh 22/12/2010, 11:41 nga LePuRuShJa

Hahahahha Dino ,,, unė e kam marrė nė radio qė dje e sotė e kam dėgju nja 100 herė mė duket LOL

Mesazh  nga Sponsored content

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 07:50