BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ja kush imiton Sali Berishėn

Albatros
    Albatros
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Francė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 12/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 19030
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 37314
    <b>Votat</b> Votat : 106
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Nuk eshte e rendesishme te thuash ate qe mendon . Por te mendosh mire ate qe thua.

05012011

Buzqeshje Ja kush imiton Sali Berishėn

Mesazh nga Albatros

Ja kush imiton Sali Berishėn 027

Sali Berisha i ri i “Portokalli”-sė do tė jetė vetėm 19 vjeē. Drilon Hoxha, zėvendėsuesi i Agron Llakajt pas largimit tė tij nga ky “show” humori, do tė shfaqet nė ekranin e “Top Channel” nė spektaklin e 31 dhjetorit, pėr ta festuar pėr herė tė parė si njė personazh televizioni, ndėrrimin e viteve nė orėn 12:00. Nuk i ndodh kurrė tė bėhet rob i emocioneve dhe mund tė imitojė tė tjerė politikanė pėrveē Sali Berishės. Pasi mori premtimin e Altin Bashės nė “Albanians got talent”, pėr tė qenė pjesė e stafit tė show-t “Portokalli”, djali nga Berati jep intervistėn e tij tė parė.

Tashmė gara e “Albanians got talent” ka pėrfunduar. Je i mėrzitur qė nuk e fitove ti garėn?

Jo aspak, ajo qė doja unė ishte tė kisha sukses nė publik, dhe kėtė mendoj se e arrita.

Drilon, more njė premtim nga regjisori Altin Basha pėr t’u bėrė pjesė e show-t

“Portokalli”. Do tė jesh nė gjendje t’i kontrollosh emocionet?

Nuk besoj se do ta kem problem, pasi unė nuk kam emocione kur dal nė skenė. E kam provuar veten jo vetėm nė garėn e “Albanians got talent”, por edhe mė parė, pasi jam marrė me imitime nė klube tė ndryshme nė Tiranė. Por natyrisht qė jam nė fillimet e mia. Unė jam vetėm 19 vjeē dhe studioj nė vitin e katėrt tė shkollės “Kostandin Kristoforidhi” nė Tiranė. Besoj se koha do ta tregojė sa i aftė do jem pėr tė pasur sukses.

Kur ke filluar ta imitosh pėr herė tė parė Sali Berishėn?

Kam filluar nė moshėn 16 vjeēare me imitime nė rrethe tė ngushta shoqėrore, nė klasė apo nė festa tė ndryshme.

Ishe paraqitur ndonjėherė nė audicionet e “Portokalli”-sė, ka qenė ky spektakėl njė ėndėrr e jotja?

Po, para katėr vitesh, kur isha vetėm 15 vjeē, unė kam qenė pjesė e njė audicioni. Por atėherė nuk e imitoja dot Sali Berishėn, kam provuar me personazhe tė njohur. Gjithsesi, nuk u pranova pėr shkak tė moshės, pasi isha ende shumė i vogėl.

Tashmė Altin Basha tė ka premtuar qė do e imitosh ti Sali Berishėn nė spektaklin e natės sė Vitit tė Ri nė “Portokalli”. Do vazhdon tė jesh pjesė e stafit edhe nė vazhdim?

Pėr spektaklin e natės sė Vitit tė Ri isha pjesė e stafit, dhe po ashtu mendoj se do jem edhe nė vazhdim.

Do jesh kėshtu zėvendėsuesi i Agron Llakajt pėr personazhin e kryeministrit. Tė duket sipėrmarrje e vėshtirė?

Nė fakt, e kam tė vėshtirė t’i pėrgjigjem kėsaj pyetjeje, por mund tė them se njė ditė Agronin do e zėvendėsonin. E di qė ėshtė shumė e vėshtirė pėr mua qė jam nė fillimet e mia, por do tė mėsohem. Mendoj se jo tė gjithė lindin yje, shumė prej tyre bėhen gjatė rrugės sė karrierės sė tyre.

Kush do i shkruajė pjesėt me Sali Berishėn?

Gjatė spektaklit mė kanė ndihmuar me ide dhe stafi i “Albanians got talent”, por pėrgjithėsisht i shkruaj vetė dhe ndoshta kėshtu do vazhdoj tė bėj.

Ke provuar tė imitosh ndonjė politikan tjetėr, cilin?

Dikur kam imituar dhe Alfred Moisiun. Por mund tė them qė jam nė gjendje tė imitoj cilin tė dua. Deri tani i jam pėrkushtuar figurės sė Sali Berishės, pasi mė pėlqen, e simpatizoj dhe e kam dhe mė tė lehtė qė ta realizoj si figurė.

Cilat janė ambiciet e tua, do tė ndjekėsh studimet nė aktrim, apo ėshtė thjesht njė hobi?

Po, sigurisht qė aktrimi ėshtė njė nga ėndrrat e mia, kėshtu qė ėshtė synim i imi tė ndjek studimet e larta pėr aktrim.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 10:26