BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nora Istrefi: E gatshme pėr krijimet e radhės

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

13012011

Buzqeshje Nora Istrefi: E gatshme pėr krijimet e radhės

Mesazh nga LePuRuShJa

Nora Istrefi: E gatshme pėr krijimet e radhės 085

Pas njė morie angazhimesh nė fundvitin qė lamė pas, kėngėtarja Nora Istrefi ditėt e para tė kėtij fillimviti ia ka dedikuar pushimit. Thotė se aktualisht ėshtė duke akumuluar energjinė e humbur, ndėrsa tė rejat e radhės do pasojnė vetėm pas njė pushimi tė mirė tė saj. “Kėto ditė veē kam pushuar, kam fjetur, pasi fundvitin qė shkoi mė ka rėnė tė udhėtoj shumė gjatė e tė angazhohem shumė nė muzikė. Pėr Krishtlindje isha nė Kanada, ndėrsa mė pas isha nė Gjermani e Zvicėr. E duke qenė se edhe tri netėt festive isha e angazhuar me kėngėn, mė duhej shumė pushimi. Tash po pushoj”, thekson Nora, ndėrsa shpalos kohėn aktuale e momentet festive tė fundvitit paraprak.

E kėnaqur me krijimin e fundit

Thotė se ka festuar bashkė me fansat e saj. Nata e ndėrrimit tė viteve e gjeti nė Gjermani, bashkė me Sinan Vllasaliun e fansat e saj atje, ndėrsa dy ditėt pasuese kėndoi nė Zvicėr e Prishtinė. “Kam kaluar shumė, shumė mirė gjatė tri netėve festive. Ka pasur mjaft shumė publik. Kjo mė ka gėzuar mė sė shumti e gjithashtu edhe atmosfera ka qenė shumė e mirė. Kėshtu qė edhe pse nuk isha nė shtėpi dhe gjirin familjar, prapė e kam ndier vetėn mirė dhe jam kėnaqur”.

Pėrveē angazhimeve nėpėr mbrėmje tė ndryshme, Nora nė fund tė vitit 2010 realizoi kėngėn dhe klipin e saj mė tė ri, me tė cilin krijim thotė se ėshtė ndarė shumė e kėnaqur. “Kėngėn tashmė e kam realizuar. E realizova me ‘Entermedian’, si gjithmonė. Ėshtė njė klip shumė ‘cool’. Jam ndarė shumė e kėnaqur me gjithēka qė ėshtė realizuar si rreth kėngės, ashtu edhe rreth klipit tė fundvitit”.

Vizitoj edhe vendet e “zhurmshme”, kur kam mall pėr to

E ndonėse thotė qė tashmė ėshtė dashur tė fillojė me angazhimet e radhės rreth projekteve tė reja, energjia e humbur pas angazhimeve tė shumta qė pati, i pamundėsuan njė gjė tė tillė. “Ėshtė dashur qė qysh nga tash tė filloj me disa punė e plane qė kisha, por s’po mundem pėr shkak se po mė duhet tė rifitoj energjinė e humbur. Do tė vazhdoj me punė rreth projekteve tjera, tė cilat nuk dua t’i publikoj tash. Nuk kam njė datė tė caktuar se kur do tė pasoj diēka e re, pasi nuk mund tė jap njė datė tė saktė. Nuk dua tė ngutem, por tė punoj qė gjithēka tė dalė sa mė mirė tė jetė e mundur”.

Pėrkundėr angazhimeve muzikore, Nora ka edhe jetėn e saj qė lidhet me argėtimin. I pėlqen tė dalė, ndonėse jo shpesh, ndėrsa si vende mė tė preferuara i ka vendet e qeta. Por e merr malli edhe pėr tė zhurmshmet. “Aktualisht nuk kam ndonjė vend tė caktuar qė do tė veēoja e qė dal mė shpesh. Dua tė pushoj aktualisht. Mė shumė preferoj vendet e qeta, por qė ka raste kur me merr malli edhe pėr vende tė zhurmshme. Dal, por jo shumė shpesh”.

E koha dedikuar mė tė dashurve tė saj, familjes dhe Robertit, ėshtė mė e dėshiruara pėr Norėn. “Gjithnjė mundohem tė gjej kohė pėr ta. Po mundohem t’i mbėrrij tė gjitha. Ėshtė mirė edhe nė kėtė drejtim”, thekson pėr fund ajo, ndėrsa premton krijime tė reja pėr muajt pasues. iNfopress
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 07:56