BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korab Shaqiri: Familja, mė meritorja pėr gjithēka arrita deri sot!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

13012011

Buzqeshje Korab Shaqiri: Familja, mė meritorja pėr gjithēka arrita deri sot!

Mesazh nga LePuRuShJa

Korab Shaqiri: Familja, mė meritorja pėr gjithēka arrita deri sot! 086

Ka nisur kėtė fillimvit me punė e angazhime rreth studimeve tė tij. Aktualisht thotė se ėshtė duke punuar rreth njė provimi tė magjistraturės, ndėrsa nga dy krijime qė tashmė i ka tė gatshme pėr t’u paraqitur nė provimin e tij, ėshtė nė mėdyshje se me cilin do tė dalė. “Kėtė vit e nisa me punė, pėr arsye tė njė pjese tė parė tė njėrit nga provimet e mia tė magjistraturės. Atje do tė paraqes pjesėn qė kam bėrė, kėshtu qė pėr shkak tė finalizimit tė saj mė ėshtė dashur qė menjėherė pas kthimit tim nga Maqedonia, ku edhe kalova festėn, tė angazhohem nė finalizimin e projektit pėr provim”, kėshtu thekson mes tjerash kėngėtari Korab Shaqiri, ndėrsa rrėfen angazhimet aktuale nė kėtė fillimit.

Aktualisht, prioritet provimeve nė magjistraturė

“Nė gjysmėn e provimit do tė paraqitem me baletin ose me simfoninė. I kam pėrgatitur qė tė dyja, por mendoj qė tė paraqitem me atė qė mendoj se ėshtė e pėrgatitur mė mirė”, tregon Korabi, ndėrsa thekson se gjithnjė kėrkon mė shumė prej vetės nė mėnyrė qė tė dalė sa mė me profesionalizėm nė ēdo krijim tė tij. “Asnjė artist asnjėherė nuk ėshtė i kėnaqur me gjithēka qė realizon. Gjithnjė kėrkon mė shumė nga vetja, por unė me kėtė pjesė jam, po them i kėnaqur, pėr arsye se nė njė moshė tė re kam arritur tė mbaroj fakultetin dhe gjysmėn e magjistraturės”.

E ndėrsa tregon pėr sukseset e arritura deri mė tash, Korabi vlerėson se familja e tij dhe pėrkrahja nga ta, por edhe kėmbėngulja e tij, janė mė meritoret pėr arritjet e tij tė deritashme. “Ėshtė familja ime qė mė ka pėrkrahur nė ēdo aspekt. Pėr gjithēka qė ata kanė bėrė pėr mua, mendoj qė ėshtė meritė e tyre qė unė kam arritur sa kam arritur. Por, edhe puna e palodhshme rreth shkollės e angazhimeve ėshtė gjysma tjetėr e meritės, apo ana tjetėr e medaljes, e cila krijon atė medaljen e plotė”.

Njė klip e kėngė pėr muajin shkurt

Ndėrsa suksesin e tij ia dedikon familjes, Korabi nuk e ka nė plan tė ndalet sė angazhuari rreth kėngės e krijimeve tė reja. “Para pak kohėsh, nxora nė treg baladėn “Vetmia” e tash pėr fundvit, pėrkatėsisht mbrėmjeve festive, realizova edhe kėngėn “Pranė teje”, kėngė pėr tė cilėn pas diskutimeve me kolegė e me babin, por edhe me gjithė familjen, kemi menduar se vetė paraqitja nėpėr media pėr Vitin e Ri ėshtė njė klip nė vete. E kemi lėnė kėngėn pa njė klip tė realizuar, edhe pse kam qenė mjaft i dhėnė pas kėsaj kėnge. Por, sė paku nė 25 televizione nė tė gjithė hapėsirat shqiptare ėshtė emetuar, kėshtu qė mendoj se ky ėshtė njė klip nė vete. Pėrveē kėsaj, tash po vazhdojnė punėt rreth krijimeve tjera pėr kėngėtarėt tjerė, rreth kėngėve tjera, por qė mendoj se edhe pėr vete do vazhdoj tė punoj. Nė shkurt mendoj tė lansoj kėngėn dhe klipin mė tė ri, pėr tė cilėn besoj qė do tė jetė njė kėngė shumė e mirė e qė do tė bėjė njė bujė shumė tė madhe”, shton pėr fund Korabi. Infopress
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 07:38