BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teuta pėrgatitet pėr “Top Fest”

Albatros
    Albatros
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Francė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 12/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 19030
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 37314
    <b>Votat</b> Votat : 106
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Nuk eshte e rendesishme te thuash ate qe mendon . Por te mendosh mire ate qe thua.

19012011

Buzqeshje Teuta pėrgatitet pėr “Top Fest”

Mesazh nga Albatros

Teuta pėrgatitet pėr “Top Fest” 0043

Ndonėse pėr shumė nga kėngėtarėt muaji janar njihet mė shumė si muaji i akumulimit tė energjisė sė fundvitin paraprak, pėr kėngėtaren Teuta Kurti tashmė kanė filluar angazhimet. Pėrveē provave gati tė pėrditshme nė Filarmoninė e Kosovės, Teuta kėto ditė ėshtė pėrqendruar fuqishėm edhe nė pėrgatitjen e kėngės mė tė re, me tė cilėn ka nė plan pjesėmarrjen e saj nė festivalin “Top Fest”. “Janari nė pėrgjithėsi ėshtė muaji mė i gjatė. Ndoshta pas Vitit tė Ri pasi fillojmė tė rimėkėmbemi nė njėfarė mėnyre tė kthjellohemi prej gjithė asaj pune, mirėpo sigurisht angazhimet nuk i kam lėnė anash”, ka pohuar Kurti pėr tė pėrditshmen InfoPress.

“Nė Filarmoni kemi prova ēdo ditė, pėrndryshe do tė marrė pjesė nė ‘Top Fest’, kėnga ėshtė nė pėrfundim e sipėr”, ka treguar Teuta, derisa ka treguar edhe disa detaje nė lidhje me kėngėn.

“Tekstin tashmė e kam marrė. E ka shkruar vėllai im, Pleorati. Ėshtė tekst i cili flet pėr humbjen e njė dashurie. Ėshtė baladė mjaft e rėndė, ėshtė etno. Nuk dėshiroj tė flas mė shumė pėr kėngėn sepse dėshiroj tė mbesin befasi. Jam shumė e angazhuar nė pėrgatitjen sa mė tė mirė pasi gjithēka do tė realizohet ‘live’ shpresoj qė gjithēka do tė dalė mirė” ka pėrfunduar Teuta.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 06:02