Teuta pėrgatitet pėr Top Fest
Albatros- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 12/09/2007
Nr i postimeve : 19030
Pikėt : 37314
Votat : 106
Titulli Preferuar : Nuk eshte e rendesishme te thuash ate qe mendon . Por te mendosh mire ate qe thua.
Ndonėse pėr shumė nga kėngėtarėt muaji janar njihet mė shumė si muaji i akumulimit tė energjisė sė fundvitin paraprak, pėr kėngėtaren Teuta Kurti tashmė kanė filluar angazhimet. Pėrveē provave gati tė pėrditshme nė Filarmoninė e Kosovės, Teuta kėto ditė ėshtė pėrqendruar fuqishėm edhe nė pėrgatitjen e kėngės mė tė re, me tė cilėn ka nė plan pjesėmarrjen e saj nė festivalin Top Fest. Janari nė pėrgjithėsi ėshtė muaji mė i gjatė. Ndoshta pas Vitit tė Ri pasi fillojmė tė rimėkėmbemi nė njėfarė mėnyre tė kthjellohemi prej gjithė asaj pune, mirėpo sigurisht angazhimet nuk i kam lėnė anash, ka pohuar Kurti pėr tė pėrditshmen InfoPress.
Nė Filarmoni kemi prova ēdo ditė, pėrndryshe do tė marrė pjesė nė Top Fest, kėnga ėshtė nė pėrfundim e sipėr, ka treguar Teuta, derisa ka treguar edhe disa detaje nė lidhje me kėngėn.
Tekstin tashmė e kam marrė. E ka shkruar vėllai im, Pleorati. Ėshtė tekst i cili flet pėr humbjen e njė dashurie. Ėshtė baladė mjaft e rėndė, ėshtė etno. Nuk dėshiroj tė flas mė shumė pėr kėngėn sepse dėshiroj tė mbesin befasi. Jam shumė e angazhuar nė pėrgatitjen sa mė tė mirė pasi gjithēka do tė realizohet live shpresoj qė gjithēka do tė dalė mirė ka pėrfunduar Teuta.
No Comment.