Sindi, vajza shqiptare triumfon nė Greqi te Next Top Model
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Jam nga Shqipėria. Dhe pastaj, ēfarė? Nuk mendoj se kjo ėshtė njė gjė e keqe. Kėtė mendim kanė tė gjithė miqtė e mi, nxėnėsit ku bashkė mėsojmė dhe fqinjėt e mi nė Kipseli ku banoj prej dy vitesh. Ju siguroj se nuk kam asnjė problem nga racizmi. Kurrė nė jetėn time nuk jam pėrballur me racizėm Vajza shqiptare Sindorela Toli, ėshtė fituese e konkursit tė madh tė modės qė organizohet nė Greqi, Next Top Model 2. Ky ėshtė evenimenti mė i rėndėsishėm i botės sė modės nė Greqi. 17-vjeēarja shqiptare ka arritur tė triumfojė mes dhjetar vajzash greke dhe nė orėn 02.00 tė mėngjesit tė sotėm pas njė maratone qė u transmetua drejtpėrdrejt nė televizionin kombėtar Antenna, fitoi ēmimin e madh.
Finaliste tė konkursit Next Top Model ishin veē Sindorelės edhe vajzat greke, Joana, Elena dhe Evangjelia.
Joana dhe Elena u skualifikuan nė pjesėn e parė tė natės finale. Kurse pėr disa orė rresht, lufta ishte mes Sindorelės dhe Evangjelisė.
Pėrzgjedhja e Sindorelės si fituese e Next Top Model 2 u bė nga juria helene nė bashkėpunim me menaxherin e pėrgjithshėm tė konkursit me patentė botėrore, mbėrritur nga Milano.
Pas shpalljes fituese, Sindi ka zbuluar edhe planet pėr tė ardhmen: Qėllimi im i parė tani, ėshtė tė pėrfundoj gjimnazin. Pėr mė tepėr qė kohėt e fundit kam qenė shumė e zėnė. Krahas studimeve qė do tė vazhdoj, nuk do tė largohem nga bota e modės. Ajo qė do tė bėj, ėshtė tė vazhdoj tė jem modele.
Kurse ka treguar dhe diēka nga fėmijėria e saj: kur isha e vogėl, isha e zhytur nė botėn time. Ėndėrroja dhe pėrjetoja si tė isha njė kukull Barbie.
Kurse pak ditė para se tė shpallej sot fituese, Sindi kishte dhėnė njė intervistė pėr revistėn e famshme People e cila i kushtoi vend tė veēantė.
Jam nga Shqipėria. Dhe pastaj, ēfarė? Nuk mendoj se kjo ėshtė njė gjė e keqe. Kėtė mendim kanė tė gjithė miqtė e mi, nxėnėsit ku bashkė mėsojmė dhe fqinjėt e mi nė Kipseli ku banoj prej dy vitesh. Ju siguroj se nuk kam asnjė problem nga racizmi. Kurrė nė jetėn time nuk jam pėrballur me racizėm.
Reagimet
Sindorela:
Jam shumė e lumtur. Nuk arrij dot ta besoj. Premtoj tė jap gjithēka sepse dua qė ata qė mė zgjodhėn fituese tė ndjehen krenarė pėr mua.
Evangjelia:
Unė ndjehem fituese. Do tia dal mė tej sepse do tia kaloj shumė mirė.
Joana:
Erdhi krejt papritur. Nuk e prisja tė pėrjashtohesha kėshtu.
Elena (mes tė qarash me dėnesė):
Besoja se do isha nė dyshen finale por nuk ndodhi. Kjo mė mėrziti shumė, po shumė. Unė e meritoja tė isha atje.
No Comment.