BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

E angazhuar

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

13042011

Buzqeshje E angazhuar

Mesazh nga LePuRuShJa

E angazhuar  047

Genta Ismajli ka zbuluar se ajo do ta hapė sezonin e verės me njė rok baladė, ndėrsa do tė pasojnė katėr kėngė ritmike. “Kėto ditė jam shumė e angazhuar dhe gjithashtu me stres. Kemi shumė angazhime, dhe jo vetėm unė por i tėrė stafi, tė cilėt po mundohen tė krijojnė diēka tė re dhe tė mirė pėr mua. Bėhet fjalė pėr pesė kėngė tė reja, tė cilat do t’i fus nė njė CD me disa nga kėngėt, ‘hitet’ e mia tė dėgjuara mė pėrpara. Besoj qė shumė shpejt njė CD e imja do tė jetė nė duart e fansave tė mi”, tregon Genta, ndėrsa flet pėr njė angazhim tė fuqishėm rreth tė rejave qė do pasojnė. “Fuqishėm i jam rrekur angazhimit tim nė muzikė ku pėrveē CD-sė, jam duke pėrgatitur edhe dy klipe tė reja. Realisht filmimet pėr rok baladėn kanė mbaruar .Ėshtė njė kėngė shumė interesante dhe e mirė me tekst dashurie, ka thėnė Genta.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 05:43