Malėsori vjen me Kėngėn Shoqet xheloze
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Kėngėtari ynė i njohur Malėsori sapo ka realizuar kėngėn mė tė re tė titulluar Shoqet xheloze. Kėtė kėngė ai thotė se e ka pėrgatitur me Ilir Beranin, i cili e ka bėrė tekstin dhe kompozimin, ndėrsa orkestrimin e ka realizuar Ardian Kastrati. Malėsori ndjehet i kėnaqur me kėtė projekt, nga i cili pret shumė suksese. Kėnga Shoqet xheloze ka njė tematikė dashurie, respektivisht bėhet fjalė pėr dy tė dashuruar ku shoqet e vajzės nuk i lėnė rehat. Pra ėshtė njė kėngė ritmike, verore tipike qė i pėrshtatet ēdo veshi dėgjuesi. Jam i kėnaqur edhe me bashkėpunėtorėt dhe pres suksese nga kjo kėngė, ka thėnė ai pėr Zėrin. Kjo kėngė, sipas Malsorit, do tė ketė edhe videoklipin, punėn e tė cilit sapo e ka pėrfunduar. Sot pėrfundova xhirimet e videoklipit tė kėsaj kėnge. Kam bashkėpunuar me produksionin vendor Pixels me tė cilėt jam ndarė mjaft i kėnaqur. Presim qė edhe kėnga edhe kripi tė mirėpriten nė publik, shton ai. Malėsori tani do tė nisė edhe angazhimet pėr sezonin e verės, ku do tė jetė nė shumė dasma dhe ahengje tė ndryshme gazmore dhe po ashtu edhe me mbrėmje brenda dhe jashtė vendit.
No Comment.