Rovena Stefa nė Netėt e Klipit shqiptar
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Kėngėtarja qė reflekton energji gjithnjė e mė shumė, tani do tė jetė pjesė e festivalit Netėt e Klipit Shqiptar. Ajo gjatė kėtyre ditėve ndodhet nė Kosovė pėr ta realizuar albumin e saj mė tė ri, ndėrkaq ajo ka bėrė tė ditur se sot (e mėrkure) do tė niset pėr nė Tiranė pėr tė marrė pjesė nė Netėt e Klipit Shqiptar. Ajo kėtė festival e cilėson mjaft prestigjioz dhe thotė se ia vlen tė jetė pjesė e saj. Festivali i vetėm i imazhit shqiptarė me siglėn Netėt e klipit shqiptar ėshtė njė eveniment i rėndėsishėm tradite qė daton qė nė vitin 2002 dhe organizohet ēdo vit nė Tiranė si njė festival i mirėfilltė i videoklipit shqiptar ku konkurrojnė artistė tė shumtė e studio prodhimi tė kėsaj fushe nga Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Diaspora Shqiptare. Kam fatin qė tė jam pjesė e kėtij festivali, ka thėnė ajo pėr Zėri-n. Nė anėn tjetėr, Rovena ėshtė duke realizuar albumin e ri i cili titullohet Dėgjo Rovin dhe pėrmban tetė kėngė. Nė kėtė album qė jam duke pėrgatitur nė Kosovė, ka shumė surpriza. Kėngėt janė tė rrymave tė ndryshme muzikore dhe janė dy bashkėpunime, njėra me Irvėn dhe tjetra me Gold Ag dhe Pro Band nga Kosova, shton ajo. Sipas Rovėnės albumi do tė ketė edhe disa videoklipe, nė tė cilat pret suksese.
No Comment.