BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zanfina Ismajli sė shpejti me kėngė tė re!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

24062011

Buzqeshje Zanfina Ismajli sė shpejti me kėngė tė re!

Mesazh nga LePuRuShJa

Zanfina Ismajli, pavarėsisht se ėshtė e angazhuar me koncertet shumta, gjen kohė pėr tė punuar edhe nė kėngėn e re tė saj, e cila do tė jetė njė kėngė verore. “Aktualisht jam e angazhuar nė koncerte nėpėr Kosovė si dhe duke punuar pėr kėngėn e re. Projekti i radhės ėshtė ende duke u punuar, sepse kėnga ėshtė nė fazėn e finalizimit. Pas saj vjen nė radhė klipi tamam pėr sezonin veror”, ka thėnė Zanfina pėr “Express”. Zanfina ka treguar se ka shumė oferta pėr bashkėpunim me kėngėtarė, por qė deri mė tani nuk ka realizuar asnjė. “Oferta pėr bashkėpunim dhe plane ka pasur, por ja qė deri mė tani asnjėra nuk u pėrfundua. Unė jam e gatshme pėr bashkėpunime, pėrderisa ato janė produktive. Jam ndėr tė paktat kėngėtare e cila nė kėtė aspekt nuk jam e konsumuar”, ka thėnė Zanfina.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 13:51