Neda pushime me Ogrenin nė Kosovė!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Personazhja e njohur e Big Brother Albania 4, Neda Karafili, ka thėnė se kohėt e fundit pjesėn mė tė madhe tė kohės ėshtė duke ua kushtuar studimeve nė Fakultetin e Shkencave Sociale nė Universitetin e Tiranės, pasi nė kėtė periudhė ėshtė sezoni i provimeve. Kėtė muaj unė po studioj. Mė duhet ti shlyej ca provime qė i kam pėr kėtė sezon deri nė korrik, ka pohuar ajo. Edhe pse e zėnė shumė me studime, ajo nuk e ka harruar dashurinė pėr Kosovėn. Fundjavėn qė ka shkuar Neda ka vizituar disa qytete tė Kosovės. Kėtė fundjavė kam vizituar Prizrenin, Prishtinėn dhe Mitrovicėn. Kėtė vizitė e kam shfrytėzuar pėr tu takuar me miqtė e mi, tė cilėt mė kanė mbėshtetur gjatė kohės sa isha nė Big Brother Albania 4, tha Neda. Kurse pėr sa iu pėrket pushimeve verore, Neda ėshtė shprehur se ende nuk ka bėrė plane pėr pushime konkrete. Tani pėr tani nuk kam bėrė plan pėr pushime konkrete, por njė gjė ėshtė e sigurt se do ti kaloj bashkė me Ogrenin, ka bėrė mė dije Neda. /Telegrafi/
No Comment.