BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Remzie Osmani me dy kėngė tė reja!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

30062011

Buzqeshje Remzie Osmani me dy kėngė tė reja!

Mesazh nga LePuRuShJa

Remzie Osmani ėshtė e dhėnė pas kėngės. Zėri dhe interpretimi i saj pushtojnė ēdo njeri. Ajo sapo ka realizuar dy kėngė tė reja, tė cilat thotė se do t’i publikojė shumė shpejt. Njėra kėngė ėshtė baladė, ndėrsa tjetra kėngė ritmike verore. Nė kėto dy kėngė ajo ka bashkėpunuar me Edi Baliun, Virusin, Ilir Beranin etj. Ėshtė mjaft e kėnaqur me kėtė projekt muzikor dhe pret qė tė pėlqehet nė publik. “Sapo kam pėrgatitur dy kėngė tė reja, nga tė cilat pres suksese. Jam munduar tė punoj me krijuesit mė tė mirė dhe besoj se ia kam arritur. Tė dy kėngėt kanė tematikė dashurie, njėra titullohet “Drita e syve”, ndėrsa tjetrėn pritet ta emėroj gjatė ditėve nė vijim”, ka thėnė ajo pėr “Zėri”. Remzija kohė mė parė ka lansuar kėngėn “Maturantėt”, e cila ėshtė mirėpritur nė publik dhe vazhdon tė pėlqehet ende. “Javė mė parė kam lansuar njė kėngė pėr maturantėt dhe ėshtė pėlqyer shumė, shpresoj qė edhe kėto dy kėngė qė po i lansoj tė pėlqehen sikurse ‘Maturantėt’”, shton ajo. Sipas Remzies, balada do tė lansohet bashkė me videoklip, tė cilin e ka punuar nė Shqipėri me produksionin “Max Produktion”. Gjatė kėtij sezoni veror ajo planifikon tė realizojė edhe disa kėngė e videoklipe tė reja. Ndėrsa sa i pėrket albumit, nuk e ka nė plan kėtė vit.

“Kam parė se kėtė vit njė numėr i madh i kėngėtarėve kanė realizuar albume, kėshtu qė unė nuk e kam nė plan. Po ua lėshoj rrugėn tė tjerėve tė realizojnė albume dhe tė kenė suksese nė to”, pėrfundon ajo.

Ndėrkaq, sa u pėrket angazhimeve tė saj me koncerte e mbrėmje muzikore, vazhdon tė jetė mjaft e kėrkuar si brenda ashtu edhe jashtė vendit.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 12:57