Remzie Osmani ėshtė e dhėnė pas kėngės. Zėri dhe interpretimi i saj pushtojnė ēdo njeri. Ajo sapo ka realizuar dy kėngė tė reja, tė cilat thotė se do ti publikojė shumė shpejt. Njėra kėngė ėshtė baladė, ndėrsa tjetra kėngė ritmike verore. Nė kėto dy kėngė ajo ka bashkėpunuar me Edi Baliun, Virusin, Ilir Beranin etj. Ėshtė mjaft e kėnaqur me kėtė projekt muzikor dhe pret qė tė pėlqehet nė publik. Sapo kam pėrgatitur dy kėngė tė reja, nga tė cilat pres suksese. Jam munduar tė punoj me krijuesit mė tė mirė dhe besoj se ia kam arritur. Tė dy kėngėt kanė tematikė dashurie, njėra titullohet Drita e syve, ndėrsa tjetrėn pritet ta emėroj gjatė ditėve nė vijim, ka thėnė ajo pėr Zėri. Remzija kohė mė parė ka lansuar kėngėn Maturantėt, e cila ėshtė mirėpritur nė publik dhe vazhdon tė pėlqehet ende. Javė mė parė kam lansuar njė kėngė pėr maturantėt dhe ėshtė pėlqyer shumė, shpresoj qė edhe kėto dy kėngė qė po i lansoj tė pėlqehen sikurse Maturantėt, shton ajo. Sipas Remzies, balada do tė lansohet bashkė me videoklip, tė cilin e ka punuar nė Shqipėri me produksionin Max Produktion. Gjatė kėtij sezoni veror ajo planifikon tė realizojė edhe disa kėngė e videoklipe tė reja. Ndėrsa sa i pėrket albumit, nuk e ka nė plan kėtė vit.
Kam parė se kėtė vit njė numėr i madh i kėngėtarėve kanė realizuar albume, kėshtu qė unė nuk e kam nė plan. Po ua lėshoj rrugėn tė tjerėve tė realizojnė albume dhe tė kenė suksese nė to, pėrfundon ajo.
Ndėrkaq, sa u pėrket angazhimeve tė saj me koncerte e mbrėmje muzikore, vazhdon tė jetė mjaft e kėrkuar si brenda ashtu edhe jashtė vendit.
No Comment.