Arta Bajrami i kushton njė kėngė sė bijės, Pėr ty Viktoria
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Kėngėtarja ekstravagante Arta Bajrami kėto ditė do tė lanēojė albumin e saj mė tė ri, tė titulluar Exotic. Ajo ka realizuar 11 kėngė, kėsaj radhė sikurse ėshtė shprehur edhe vetė nėn cilėsinė e nėnės. Mamaja seksi ėshtė shprehur se i ka kushtuar njė kėngė dashurisė sė saj tė madhe, tė bijės Viktoria. Jo mė kot kėnga titullohet Pėr ty Viktoria. Mund tė them sinqerisht se kjo ėshtė kėnga mė e mirė qė e kam pasur deri mė tani nė karrierėn time dhe kjo gjė mė bėn tė ndjehem e lumtur, ėshtė shprehur Arta, e cila nė kėtė album vjen me kėngė folk moderne, balada, RNB, dance, elektro etj. Pėr tė shėnuar rikthimin e fuqishėm tė saj nė skenėn muzikore, Arta Bajrami jo vetėm qė do tė performojė nė ambiente verore, por edhe do tė realizojė dy klipe shumė hot, ku fansat do tė shohin se ajo ka rikthyer sėrish linjat e saj! Klipin e parė do ta xhiroj tani dhe do tė jetė i njė kėnge ritmike. Ndėrsa klipi i dytė do tė lanēohet pak mė vonė dhe do tė jetė njė kėngė baladė. Por e veēanta e kėtij albumi ėshtė prezantimi im, veēanėrisht pamja e jashtme, pasi jam munduar tė dukem sa mė bukur. Tė veēantė kėtė album e bėjnė edhe kėngėt, ku jemi pėrpjekur tė punojmė mjaft shumė nė to, ka shtuar Arta. Vipat.info
No Comment.