BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleona Qereti ekskluzive per vipat.info: “Ju garantoj se nuk do mė shihni nė tabloidėt amerikan, me ēmenduritė qė ndodhin nė Hollywood”

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

13072011

Buzqeshje Bleona Qereti ekskluzive per vipat.info: “Ju garantoj se nuk do mė shihni nė tabloidėt amerikan, me ēmenduritė qė ndodhin nė Hollywood”

Mesazh nga LePuRuShJa

E gjendur nė rrethin e kritikave tė ashpra nga ana e shqiptarėve pas njė interviste tė shkurtė dhėnė nė njė televizion amerikan, kėngėtarja e njohur shqiptare Bleona Qereti, nė njė intervistė ekskluzive pėr portalin http://www.vipat.info/ sqarohet nė lidhje me keqkuptimet qė ka pėsuar opinioni shqiptarė. Ajo kėrkon kohė dhe hapėsirė qė tė tregojė nė Amerikė se kush janė shqiptarėt nė tė vėrtetė. “Unė nuk e kuptoj me tė vėrtetė mllefin qė ėshtė krijuar kundėr meje… do tė doja ta nisja kėtė intervistė me njė mesazh tė pėrgjthshėm pėr tė gjithė fansat e mi. E shikoj qė ka komente qė unė nuk kam folur shqip nė intervistė! Ajo qė unė po bėj ėshtė po pres momentin qė mediat amerikane do tė mė kushtojnė vėmendjen e duhur! Unė po e ruaj ėmbėlsirėn pėr nė fund! Nė momentin e parė qė do tė kem njė intervistė nė US NATIONAL TV atėherė e gjithė intervsta do tė jetė nė shqip! Dhe ajo dite do tė jetė shumė afėr. Ka ardhur koha qė bota tė marrė vesh kush jemi ne shqiptarėt! Prandaj ju lutem kursejini komentet deri nė momentin qė televizionet amerikane do tė bėjnė emisione rreth meje dhe muzikės time. Unė jam krenare qė jam shqiptare dhe krenare pėr gjakun qė rrjedh ne venat e mia! Me shume mall e dashuri, Bleona”!

“Mė vjen vėrtetė shumė keq sepse fillimisht shqiptarėt duhet tė kuptojnė qė nuk ėshtė njė intevistė nė kanalin kombėtarė amerikan, ėshtė thjeshtė intevistė interneti. Ka pasur shumė artistė tė tjerė amerikanė dhe nuk ka qenė vetėm rreth meje dhe intervista ka qenė thjeshtė pėr tė folur pėr muzikėn dhe tė mos harrojmė qė kompania ime e Pr kėtu me sygjeroi qė unė tė flisja pėr pashaportėn amerikane mbasi janė duke pregatitur njė emision rreth meje nė televizionin kombėtarė kėshtu qė nė momentin qė mua do tė mė kushtohet vėmendja e duhur nga mediat amerikane atėherė e di unė ēfarė tė them nė intervistė por unė fillimisht duhet tė pranohem nga publiku amerikan nė mėnyrė qė tė kem vėmendjen e duhur ku do tė krijohen emisione rreth meje. Intervista ka qenė pėr BLACK ENTERTAINMENT AWARDS BET qė nuk ka lidhje fare me kombėsinė, shpresoj qė njerėzit duhet tė kuptojnė dhe poziten time, vetėm ju kėrkoj tė presin dhe pak, ajo qė mua mė duhet tani ėshtė mbėshtetja nga fansat e mi dhe jo komentet e njerėzve negativ. Ėshtė thjeshtė njė inatė qė ka lidhje mė shumė me xhelozinė sesa patriotizmin dhe mė vjen shumė keq pėr kėtė”.

Bleona nė mediat shqiptare ėshtė keqkuptuar shumė intervista dhėnė tek FNL, si i komentoni kėto gjėra ju. Ka pasur moskoordinim nė intervistė qė ju nuk e keni kuptuar apo nuk keni dashur tė pėrshėndesni nė shqip siē pretendojnė disa shqipe tek ne?
    Nuk ėshtė e vėrtetė, intervista nisi me shprehjen “The singer from Albania”, unė asnjėherė nuk e kam mohuar dhe asnjėherė nuk do ta mohoj kėtė.

Keni dhėnė dhe njė datė tė editimit tė albumit, na thuaj cfarė do pėrmbajė albumi dhe me kė keni bashkėpunuar?
    Kjo ėshtė surprizė!

Do lancohet edhe pėr tregun shqiptarė ndonjė projekt?
    Sigurisht albumi do tė jetė nė treg pėr tė gjithė njerėzit.

Bleona si po ecėn jeta martesore, ka pasur kriza deri mė tani?
    Jeta ime private vazhdon tė mbetet e njejtė.

Pasi qė gjithmonė ke synuar tregun amerikan dhe jo rastėsisht pėr atė qė luftohet edhe arrihet, do deshiroje tė beje jetė si yjet e Hollywood-it pėr sa i pėrket bashkeshortėsisė?
    Jo, ne shqiptarėt kemi tjetėr mentalitet dhe unė atė nuk e kam ndryshuar …unė jam kėtu pėr tė ēuar mė tej emrin e Shqipėrisė dhe shqiptarėve dhe ju garantoj qė asnjėherė nuk do mė shikoni nė tabloided e Amerikės me ēmendurirat qė ndodhin kėtu nė Hollywood, faleminderit.

Blerand Rexhepi http://www.vipat.info/
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:00