Genta Ismajli: Ua hodha tė ftuarve nė festė !
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Genta Ismaili ka promovuar albumin e saj mė tė ri, tė pestin me radhė, tė titulluar Guximi. Albumi pėrmban 16 kėngė, shtatė nga tė cilat janė nė gjuhėn angleze, tė cilat kėngėtarja i ka pėrgatitur nė Shtetet e Bashkuara tė Amerikės. Genta ndihet e kėnaqur me realizimin e albumit tė ri, tė cilin e ka cilėsuar si tė parin mjaft profesional dhe tė veēantė. Pėr herė tė parė kam realizuar njė album mjaft profesional dhe tė veēantė. Pėrveē kėngėve nė shqip, kam realizuar edhe 7 kėngė nė gjuhėn angleze, tė cilat i kam pėrgatitur me krijues profesionistė tė kėngės nė Amerikė, ka thėnė Genta. Videoklipi i saj i fundit ishte Guximi, nė bashkėpunim me Dj Da Lool, por pak e dinė qė ky klip ėshtė xhiruar live, pas kurrfarė provash e pėrgatitjesh. Kam organizuar njė festė, ku i kam filmuar tė pranishmit pa dijeninė e tyre. Ka pasur shumė skena interesante me pjesėmarrėsit qė ishin nė party, ka thėnė Genta, duke uruar qė ky klip, i realizuar live tė vazhdojė tė ketė sukses edhe mė tej. Gazeta STandard
No Comment.