Zanfina Ismajli: Nė menynė time ka makarona ēdo ditė!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Kėngėtarja seksi Zanfina Ismaili, edhe pse ėshtė gjithmonė nė formė tė shkėlqyer fizike, ka bėrė me dije se konsumon shumė makarona. Tingėllon pak i ēuditshėm ky pohim, pasi dihet se tė konsumosh karbohidrate me shumicė, si nė rastin e makaronave, ėshtė paksa e vėshtirė tė ruash linjat perfekte sikurse Zanfina, e cila nė fakt kėto kohė sikur ka humbur paksa nė peshė. Motra seksi e divės, Adelina Ismajli, na ka surprizuar kur ka thėnė se ushqimi i saj i preferuar janė pikėrisht spagetit. Makaronat i preferoj shumė dhe i konsumoj thuajse ēdo darkė. Kjo ėshtė njė meny qė nuk e kam ndėrruar prej shumė vitesh, edhe pse bėhet fjalė pėr brumėra qė tė shtojnė mjaft nė peshė. Mirėpo, unė asnjėherė nuk kam pasur probleme me peshėn trupore, prandaj asnjėherė nuk i kushtoj rėndėsi ushqimit. Jam e kėnaqur me linjat trupore dhe uroj qė tė jem e tillė gjithnjė, ka thėnė kėngėtarja, e cila pritet qė kėto ditė tė nxjerrė nė tregun muzikor klipin e saj mė tė ri, xhirimet e tė cilit sapo kanė mbaruar. Gjithsesi, e sigurt ėshtė qė pas deklaratės sė Zanfinės, shumė vajza nuk do tia rezervojnė vetes makaronat ose ndoshta do tė kėrkojnė njė sekret tė elegancės qė Zanfina nuk e ka bėrė ende me dije! Gazeta Standard
No Comment.