Hitbėrėsja e Guximit, njė prej kėngėve mė tė preferuara tė verės 2011, Genta Ismajli, ėshtė njė kėngėtare qė edhe pse preferohet nga shumė meshkuj, ēuditėrisht ka ende statusin single. Kėngėtarja seksi, e cila ka studiuar muzikė qė nė shkollėn fillore, pėr tė mos u ndalur mė; ėshtė rrėfyer nė studion e emisionit Takimi i pasdites, me Rudina Magjistarin, nė lidhje me dėshirėn pėr tė krijuar familje dhe propozimet e ndryshme qė merr nga meshkujt. Shumė fansa mė kanė shprehur dashurinė, nuk di tė them nėse ka qenė dashuri-dashuri apo dashuri qė lidhet me muzikėn qė unė bėj. Kam marrė propozime nga mė tė ndryshmet dhe tė ēuditshmet nė fakt, si p.sh., Genta, do vdes nėse nuk do tė takoj, Genta, do vdes nėse nuk do tė jesh ti gruaja ime nė tė ardhmen etj. (Qesh),
ėshtė shprehur kėngėtarja. Nė fakt, gjysmė me shaka, ajo ka thėnė se pėrmes kėngės sė saj mė tė fundit, Guximi, tė realizuar nė bashkėpunim me Dj DaLool u bėn thirrje djemve qė ti afrohen e tė mos kenė ndrojtje prej saj, edhe pse ėshtė njė personazh publik shumė i njohur. Shumė djem kanė guxim tė mė afrohen, por problemi ėshtė qė ata djem qė mė pėlqejnė nuk e kanė guximin tė mė afrohen, pasi janė me komplekse e kushedi ēmendojnė, ka vijuar Genta, e cila pavarėsisht njė zhgėnjimi nė dashuri nuk i ka humbur shpresat se sė shpejti do tė gjejė personin e duhur.
Sapo ta gjej, do tė martohem dhe do lind fėmijė, shumė fėmijė. Do shihni njė Gentė ndryshe, sepse unė jam shumė familjare, ka thėnė Genta nė njė intervistė tė para pak javėve pėr gazetėn standard. Kėshtu qė djema, ēfarė prisni
Kėngėtarja ka thėnė gjithashtu se ende nuk e ka gjetur partnerin qė ti qėndrojė nė krah si dhe ka shtuar duke qeshur se ėshtė duke pritur djalin e duhur, tė ketė guximin ti thotė tė dua.
Gazeta Standard
No Comment.