BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eli Fara bėhet pishman, qė ėshtė bėrė nėnė nė moshė tė re!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

22072011

Buzqeshje Eli Fara bėhet pishman, qė ėshtė bėrė nėnė nė moshė tė re!

Mesazh nga LePuRuShJa

Shumė persona, nėse shohin nė rrugė kėngėtaren e njohur, Eli Fara, me tė bijėn Marinėn, do tė mendonin se dyshja janė motra, e jo nėnė e bijė. Kėngėtarja korēare, e njohur mė sė shumti pėr serenatat, gėzon njė formė fizike tė shkėlqyer (praktikon edhe joga madje), por ja qė kur vjen puna te fėmija thotė se do tė dėshironte tė mos ishte bėrė nėnė aq herėt. E ftuara rrėzėllitėse e “Takimi i Pasdites”, me Rudina Magjistarin nė TV Klan, ėshtė shprehur: “U martova shumė e re dhe u bėra prind shumė herėt. Mė ėshtė dukur vetja e rritur qė nė atė kohė, pasi kam marrė pėrsipėr shumė pėrgjegjėsi. Nuk e konsideroj gjė tė mirė faktin qė jam martuar nė moshė shumė tė re, qė kam lindur fėmijėn kaq herėt, do tė ishte mirė qė tė lindja njė fėmijė kur tė isha mė e formuar si grua dhe si femėr, t’i jepja dashurinė qė duhej vajzės sime dhe tė kėnaqesha shumė mė tepėr me tė.

Kėto janė kėshilla qė unė tanimė ua jap tė tjerėve”, – ka thėnė Eli, e cila ka shtuar se tė tjerėt, vazhdimisht e komplimentojnė jo vetėm pėr marrėdhėnien qė ka me tė bijėn, por edhe pėr faktin se diferenca nė moshė mes tyre nuk ėshtė aspak e dallueshme.

Natyrisht, pėr njė nėnė “single” qė mesa duket ka vendosur tė mos martohet mė, e bija, Marina, qė ka lėnė pas tė 20-t, ėshtė drita e syve… “Kur ajo lindi dhe ma dhanė pėr herė tė parė nė krah, m’u duk sikur takova Zotin. Lindja e njė fėmije ėshtė gjėja mė e bukur qė mund t’i ndodhė njė gruaje nė jetė, ėshtė momenti mė i veēantė. Marina mbetet dobėsia ime, shkojmė shumė mirė bashkė, shkojmė mirė si dy shoqe edhe pse nė thelb tė marrėdhėnies sonė mbetemi nėnė e bijė”, – ėshtė shprehur mė tej kėngėtarja, e cila gjatė kėtij sezoni ėshtė shumė e angazhuar me koncerte, kryesisht nė zonat bregdetare, ku ka pushues tė shumtė qė e admirojnė.

Pikėrisht, pėr kėtė arsye, pushimet verore tė artistėve nuk janė kurrė “verore”, pasi ata zgjedhin tė relaksohen ose nė pranverė, ose nė shtator, nė fillim vjeshtė, kur rrezet e diellit janė ende tė ngrohta.

Gazeta STandard
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 08:55