Kėngėtari i shumėkėrkuar Mehedin Pėrgjegjaj Meda ėshtė duke korrur suksese tė mėdha nė koncerte e mbrėmje muzikore. Ai sapo ėshtė kthyer nga Ulqini ku ka pasur mbi 10 koncerte nė tė cilat thotė se ėshtė ndjerė mjaftė i kėnaqur. Kėtė sezon vere jam shumė i ngarkuar me koncerte e mbrėmje muzikore, sapo jam kthyer nga bregdeti i Ulqinit ku kam kaluar shumė mirė me adhuruesit e mi, ka thėnė ai pėr Zėri. Albumi qė lansoi gjatė kėtij muaji Medės i solli mjaftė shumė sukses, ai vazhdon tė kėrkohet edhe nė shumė vende jashtė Kosovės, nė tė cilat koncerte thotė se po interpreton kėngėt e reja tė albumit. Me gjithė angazhimet muzikore Meda nuk lė anash as hobin e tij ndaj sportit. Ai vazhdon ta drejtoj klubin futbollistik Hajvalia. Mijėra eurot qė i fiton duke kėnduar, mes tjerash ai po i investon edhe nė sport. Jam drejtor i klubit futbollistik Hajvalia dhe bashkė me shokun tim Ragipin vazhdojmė ta mbajmė kėtė ekip, thotė ai. Krahas punės dhe angazhimeve tė mėdha nė profesion, Meda ka menduar tė bėjė edhe pak pushim.
Me datėn 21 gusht ai do tė udhėtoj drejt bregdetit tė Turqisė pėr ti kaluar disa ditė pushimi. Nga puna e madhe qė kam, mė nevojitet edhe pushimi. Kemi vendosur bashkė me bashkėshorten dhe djalin tim Aldianin ti bėjmė disa ditė pushim nė Turqi, pėrfundon ai. Vipat.info
No Comment.