BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vesa Luma: Jeta ime sentimentale?! Prisni edhe pak kohė pėr ta mėsuar...

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

30082011

Buzqeshje Vesa Luma: Jeta ime sentimentale?! Prisni edhe pak kohė pėr ta mėsuar...

Mesazh nga LePuRuShJa

Pas koncerteve tė pafundme nėpėr qytetet bregdetare shqiptare, Vesa Luma me nė fund do t’u kthehet pushimeve, ndėrsa tregon se plane tė reja dhe interesante e presin atė edhe nė vjeshtė. Sipas kėngėtares, tanimė ajo ka tė punuar edhe dy kėngė tė reja tė cilat do t’i lanēojė menjėherė pasi tė kthehet nga pushimet qė do t’i fillojė nė javėn e fundit tė gushtit. “I kam dy kėngė pothuajse gati kėshtu qė po pres tė kthehem nga pushimet pėr t’i lanēuar pėr publikun”, ka thėnė Vesa gjatė njė bisede tė shkurtėr pėr mediat kosovare. Ajo ka thėnė se tė dyja kėngėt janė ritmike, por nuk ka dashur qė tė tregojė se cilit zhanėr i takojnė, pasi dėshiron t’i lėrė surpriza pėr publikun. “Nuk po e pėrmend zhanrin dhe as njerėzit qė jam duke punuar me ta, por ėshtė e sigurt qė do tė ketė diēka mė ndryshe”. Vesa, e cila u pėrmend se do tė marrė pjesė sivjet nė festivalin “Kėnga magjike” nuk ka dashur qė tė tregojė se a janė tė vėrteta kėto spekulime. “Do tė jem pjesėmarrėse e festivaleve edhe kėtė vit, sepse garat dhe skenat e mėdha mė tėrheqin shumė dhe mė japin sadisfaksion, por nuk po e bėj tė ditur se nė cilin festival do tė marr pjesė saktėsisht”, ka thėnė ajo.

Kurse pėr kėngėn dhe hitin e saj veror “Ti po don”, qė deri mė tani ėshtė klikuar mė shumė se 250 mijė herė nė youtube.com, Vesa thotė se e teston suksesin mė sė miri kur kėndon para publikut tė saj. “Gjithmonė i marr pėrsipėr reagimet e njerėzve gjatė koncerteve dhe aty kuptoj nėse kėnga ėshtė dėgjuar dhe pritur mirė. Me atė ēfarė kam parė kėtė verė, jam shumė e lumtur qė kjo kėngė ėshtė pritur mirė dhe ėshtė njė hit veror”, thotė kėngėtarja. Ajo thotė se tė gjitha kėto kėngė qė i ka kėnduar kėto vite, ka menduar pėr t’i pėrmbledhur nė njė album tė ri. “Pra, mendoj se kėtė vit do ta pėrmbyll me njė album -pėrmbledhje tė kėngėve tė vjetra, por edhe disa kėngėve tė reja, -pėr tė plotėsuar dėshirėn e fansave tė mi”. Vesa po ashtu ka shpalosur se do tė shkojė pėr pushime nė fund tė javės sė gushtit. “Pushimin po e filloj javėn e fundit tė gushtit, ndėrkohė sa i pėrket anės sentimentale, po dėgjoj poshtė e lart thashetheme nga mė tė ndryshmet, por meqė asnjėherė s’kam dalė unė vetė tė prononcohem, po i lė ato thashetheme tė rrjedhin edhe pak derisa ta shoh tė arsyeshme tė flas unė vetė pėr jetėn time private”, – tha nė fund Vesa. Bluetooth
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 10:54