BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Besa Gashi bėhet nėnė, emrin e vajzės Kiara ja vendos Tuna!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

08092011

Buzqeshje Besa Gashi bėhet nėnė, emrin e vajzės Kiara ja vendos Tuna!

Mesazh nga LePuRuShJa

Ka dy ditė qė modelja e njohur Besa Gashi ka sjellė nė jetė njė vajzė, tė cilėn e ka emėruar Kiara. Kėtė emėr ajo thotė se e kishte tė propozuar nga kėngėtarja shkupiane Tuna dhe me pėlqimin edhe tė bashkėshortit Albertit dhe familjarėve tė tjerė vendosi t’ia lėrė. “Kam pasur shumė emra tė pėrzgjedhur, nga shumė persona, mirėpo emri Kiara i propozuar nga Tuna na pėlqeu mė shumė. Besoj se ėshtė njė emėr i veēuar dhe shumė i bukur”, ka thėnė ajo pėr “Zėri”. Karakteristikė e 4 shtatorit, ditės sė lindjes sė Kiarės ėshtė data e njėjtė me ditėlindjen e Besės, ku tani nėnė e bijė do tė festojnė datėlindjet sė bashku. “Ėshtė njė gėzim i madh pėr mua, se pėrveē qė kam ndjenjėn e nėnės, gėzohem edhe pėr datėn e njėjtė qė do tė festojmė datėlindjet. Ishte data e 4 shtatorit qė ndryshoi jetėn time, tani po i shijoj ditėt mė tė mira tė jetės sime e qė nė krahė kam vajzėn time Kiarėn”, shton ajo.

Besa uron qė Kiara tė rritet shėndoshė dhe mirė dhe tė ketė suksesin e mamit nė tė ardhmen.

Gazeta Zeri
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 09:30