BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eni Koci: "Fati im ėshtė qė sado tė shėndoshem, e humb syri me gjatėsi"

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

08092011

Buzqeshje Eni Koci: "Fati im ėshtė qė sado tė shėndoshem, e humb syri me gjatėsi"

Mesazh nga LePuRuShJa

Pa njė ‘reformė’ standarde ėshtė edhe kėngėtarja bukuroshe Eni Koēi, e cila duket se nuk e kursen veten nė tė ngrėnė. Megjithatė Eni ushqimin e tepruar ndonjėherė e kompenson me ushtrime fizike. “Nuk ėshtė se kam ndonjė “recetė” tė veēantė, madje ka raste qė shėndoshem edhe s’shihem me sy”, tregon ajo duke qeshur, ndėrkohė qė nuk harron tė shtojė se “mė pėlqen tė jem nė lėvizje. Kėrcej shumė dhe brumėrat mundohem t’i eliminoj”, – tregon Eni pėr tė vazhduar me njė tjetėr tipar tė fizikut tė saj qė e ndihmon tė mos duket e shėndoshė. “Fati im ėshtė qė sado tė shėndoshem, e humb syri me gjatėsi, por pėrgjithėsisht nuk e kam tejkaluar ndonjė herė me kilogramėt”, thotė si pėr fund, 15-vjeēarja e suksesshme, e cila ka njė fizik pėr t’u pėrgėzuar.

Gazeta Shqiptare
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 09:19