BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ermal Fejzullahu nė pėrgatitje tė befasive!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

08092011

Buzqeshje Ermal Fejzullahu nė pėrgatitje tė befasive!

Mesazh nga LePuRuShJa

Ermali vlerėsohet si njėri nga kėngėtarėt mė tė suksesshėm tė brezit tė tij, ndėrsa edhe kėtė sezon ai pati mjaftė shumė koncerte dhe mbrėmje muzikore brenda dhe jashtė vendit. Pėr dy muaj me radhė ai performoi nė vendet bregdetare nė Shqipėri dhe Ulqin, ndonėse nuk mungoi as nė disa mbrėmje nė diasporė. “Edhe kėtė vit pata shumė fat nė sezonin e verės, pėrveē mbrėmjeve muzikore qė kam mbajtur, kam arritur tė kem edhe mė shumė adhurues dhe miq tė mi tė cilėt mė kanė pėrkrahur vazhdimisht. I jam mirėnjohės publikut tim qė mė bėri tė jem i lumtur nė karrierėn time muzikore”, ka thėnė ai pėr “Zėrin”. Gjatė kėtij viti Ermali realizoi disa kėngė tė reja bashkė me videoklipe dhe albumin e tij ‘live’ me tė cilin ėshtė ndarė mjaftė i kėnaqur. “Jam i kėnaqur me disa projekte tė mia, por edhe me albumin tim. Realizova njė album ‘live’ vetėm pėr hir tė adhuruesve nė mėnyrė qė nė mbrėmjet muzikore tė performojė live kėngėt e pėrzgjedhura nga ta”, shton ai.

Por Ermali nuk ka tė ndalur me projektet e tij muzikore, ku ai thotė se ėshtė duke pėrgatitur befasi tė tjera pėr adhuruesit, do tė jenė edhe dy kėngė tė reja tė cilat do t’i lansoj bashkė me videoklipe. Edhe kėtė herė ai ka pėrzgjedhur kantautorin Ilir Beranin pėr t’i realizuar kėngėt. “Kam nisur punėn pėr projekte tė reja muzikore, besoj se bashkėpunimi me Ilirin do tė mė sjellė suksese tė vazhdueshme”, pėrfundon ai.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 09:54