Bleona Qerreti: Vazhdoj me tim shoq, mė pyetėn pėr tė dashur, Ganin e kam burrė!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Bleona Qereti, kėngėtarja e njohur qė prej vitesh banon nė Amerikė, ėshtė mėrzitur jo pak me interpretimet qė mediat shqiptare i kanė bėrė njė interviste tė saj dhėnė pėr Global Grind, ku veē tė tjerash kėngėtarja pyetej edhe pėr jetėn private. Nė fakt, pyetja qė i drejtohej Qeretit kishte tė bėnte me pasjen apo jo tė njė tė dashuri nė jetėn e saj dhe pėr kėtė arsye Bleona ishte pėrgjigjur: Po bėn shaka me mua? Jam pak e vėshtirė kur vjen puna nė kėtė pikė. Dua tė them, se kush do tė merret me njė divė? Nė tė vėrtetė kam nevojė tė eci pak ngadalė nė veprimet e mia. Jam duke ndjekur njė teori tė diamantit. Gjenden shumė diamante nė kėtė botė, ata nuk janė tė shtrenjtė, por ata kanė kėtė marketing tė mrekullueshėm qė bėjnė qė ata tė mos jenė pėr tė gjithė dhe kėshtu qė, njerėzit duhet tė punojnė shumė pėr tė pasur njė diamant, ka thėnė ajo
Pėrgjigje kjo qė ka ngjallur shumė dyshime ne faqet e shtypit rozė, pėr njė ndarje tė kėngėtares nga bashkėshorti Gani Bardha, por qė Bleona e mohon nė mėnyrė kategorike, duke u shprehur pėr Summer-in se pyetja ishte pėr tė dashur, nuk mė pyeti nė jam apo jo e martuar, u shpreh kėngėtarja e revoltuar pėr tė pėrfunduar me frazėn: vazhdoj me Ganin, jemi shumė tė lumtur tė dy me njėri-tjetrin dhe kėshtu do tė vazhdojmė gjatė
No Comment.