BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shkurte Fejza kėngėn pa klip konsideroje tė humbur!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

13092011

Buzqeshje Shkurte Fejza kėngėn pa klip konsideroje tė humbur!

Mesazh nga LePuRuShJa

“E kam njė kėngė solo pothuajse tė pėrfunduar, ka mė shumė se gjysmė viti, por s’po mė pėlqen realizimi qė i ėshtė bėrė. Ėshtė njė kėngė shumė e mirė, e kompozuar nga Naim Gjoshi dhe me tekst tė Gjok Becit, ndėrsa pėr realizimin e klipt ende nuk kam vendosur, e as pėr titullin e saj. Kėnga pa klip kėtė kohė po konsiderohet si e humbur dhe gjithsesi do t’ia realizoj edhe klipin kėsaj kėnge. Besoj qė kėngėn do ta pėrgatis pėr treg gjatė muajit nėntor”, kėshtu thekson mes tjerash, pėr “Infopress”, kėngėtarja Shkurte Fejza, ndėrsa flet pėr angazhimet aktuale e projektet pasuese tė saj.Florentina Shala. Duket tė ketė lindur me kėngėn, pasi pėrkundėr angazhimeve tė shumta nga jeta e pėrditshme, kėngėtarja Shkurte Fejza nuk mund tė ndalet pėr asnjė ēast sė realizuari kėngė tė reja. E ndonėse pati njė verė me plot mbrėmje muzikore, kėngėtarja ka menduar edhe pėr krijime tė reja, tė cilat do tė lansohen shumė shpejt nė treg. “E kam njė kėngė solo pothuajse tė pėrfunduar, ka mė shumė se gjysmė viti, por s’po mė pėlqen realizimi qė i ėshtė bėrė. Ėshtė njė kėngė shumė e mirė e kompozuar nga Naim Gjoshi dhe me tekst tė Gjok Becit, ndėrsa pėr realizimin e klipt ende nuk kam vendosur, e as pėr titullin e saj. Kėnga pa klip kėtė kohė po konsiderohet si e humbur dhe gjithsesi do t’ia realizoj edhe klipin kėsaj kėnge. Besoj qė kėngėn do ta pėrgatis pėr treg gjatė muajit nėntor”, kėshtu tregon fillimisht kėngėtarja, ndėrsa bėn me dije se pas kėngės solo, ajo do tė vijė sėrish me njė duet me tė bijėn.

Moderimi tė joshė

“Kam planifikuar qė pėr kėtė fundvit tė realizoj njė kėngė mė Gresėn. Tash pėr tash kjo kėngė mbetet vetėm si ide, por nėse e realizoj, do tė pėrgatis edhe kripin. Ende nuk kam vendosur se me kėnd do tė bashkėpunoj, por pėr shkak angazhimeve nėpėr koncerte tė ndryshme jashtė vendit, nuk po mundem qė t’i pėrkushtohem krejtėsisht kėngėve tė reja”.

Pėrpos angazhimeve tė shumta Shkurta ka sfiduar vetėn edhe nė moderim, angazhim ky i cili vjen pėrmes emisionit folklorik “Rrėnjėt tona”. “Puna e moderatores nė emisioni “Rrėnjėt tona” ėshtė njė eksperiencė e re pėr mua…ėshtė diēka shumė interesante! Nuk jam e kėnaqur shumė me vetveten, sepse gjithmonė ekziston ajo trema, pasi duhet gjatė tė punoj qė tė fitoj eksperiencė. Edhe pse unė jam amatore, ėshtė njė punė qė tė joshė, por edhe mendimi qė po kontribuon pėr folklorin me shtyn qė tė punoj mė shumė pėr atė emision, nė mėnyrė qė muzika burimore tė mos harrohet. Emisioni do tė vazhdoj edhe nė kėtė sezon”, tregon ajo.

Pjesė e njė festivali ballkanik nė Turqi

Pėrkundėr faktit se ky muaj nga shumė kėngėtarė mund tė konsiderohet si mė i qetė, Shkurte Fejza vazhdon me angazhimet e saj. “Angazhimet ende nuk kanė pėrfunduar, por janė me pak se gjatė korrikut dhe gushtit. Tash po udhėtoj pėr nė Turqi, ku do tė marr pjesė nė njė festival ballkanik dhe do tė mbaj koncert edhe nė Stamboll”, tregon kėngėtarja, ndėrsa bėn me dije pėr fund se krahas koncerteve nė Turqi, ajo do tė gjejė kohė edhe pėr pak pushim. “ Edhe pse kam pushuar disa ditė nė bregdetin shqiptar, ai pushim nuk ishte i mjaftueshme. Por nė fund tė muajit shtator do t’i gjej edhe disa ditė tė lira qė tė pushoj. Nuk e kam vendosur ende se ku, por njė pushim do ta bėj gjithsesi.”
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:49