Leonora Jakupi ėshtė njė ndėr kėngėtaret mė simpatike tė ekranit shqiptar. E bukura, sharmantja dhe eleganca ndėrthurren shkėlqyeshėm brenda imazhit tė saj, duke qėnė pėrherė e kujdesshme pėr njė look tė thjeshtė, aq sa edhe tė veēantė. Pėr ta gjitha femrat e kujdesshme pėr look-un do tė sjellim disa kėshilla mode nga kėngėtarja Leonora Jakupi. Leonora: Le tė fillojmė nga ngjyrat qė janė mė dominante nė kėtė periudhė. Sipas meje, ngjyrat e ndezura duhet tė jenė prezente duke qėnė se jemi edhe nė njė stinė tė ngrohtė dhe plot kontraste, por kjo nuk do tė thotė tė veēohen nė formė tė prerė ngjyrat e tjera, pasi ka ngjyra neutrale qė asnjehėrė nuk dalin nga moda, ku mund tė pėrmend ngjyrėn e bardhė dhe ngjyrėn e zezė. Gjithashtu, nė pėrzgjedhjen e ngjyrave, unė jam shumė e dhėnė pas ngjyrave tė tokės tė cilat i kam patur perherė shumė pėrzemėr. Kėto ngjyra mund tė jenė dominuese jo vetėm nė veshje gjatė perditshmėrisė, por edhe tek rrobat e banjos, megjithėse persona tė ndryshėm kanė preferenca tė ndryshme.
Tė vijojmė mė tej tek Make up-i, detaj te cilit femrat shqiptare i kushtojnė njė rėndėsi tė madhe. Nė stinėn e verės, njė imazh i thjeshtė dhe natyral ėshtė gjithmonė mė i bukur, por gjithsesi, mbrėmjet e veēanta dhe evenimentet e rėndėsishme, kėrkojnė njė make up disi mė tė ngarkuar dhe kjo ėshtė mėse normale.
Nėse me duhet tė flas pėr markat, nuk jam shumė e obsesionuar pas tyre, por sigurisht qė mė pėlqen tė pėrdor aksesorė tė efektshėm, ku njė rėndėsi tė konsiderueshme i kushtoj veēanėrisht rimelit dhe pėrzgjedhjės se duhur tė tij.
Pėrsa i pėrket veshjes dhe atyre qė konsiderohen veshje firmato, mundohem qė nė periudha tė caktuara tė vitit tė bej shopping jashtė Shqipėrie, ndėrkohė qė nė pjesėn tjetėr mundohem tė shfrytėzoj atė ēka vendi ynė na ofron. Krahas kėtyre elementėve, personalisht i kushtoj njė rėndėsi tė madhe flokėve dhe ndonjėherė ndodh tė praktikoj mė modelin e tyre, por gjithmonė mundohem tė jem e kujdesshmė tė zgjedh modele, qė realisht mė pėrshtaten me tiparet e fytyrės dhe ndihem komfort me veten. Uroj tė kem qėnė paksa e efektshme me kėshillat e mia. TrafikVip
No Comment.