BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lori: Mė herėt nuk kam qenė e kėnaqur me pamjen!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

13092011

Buzqeshje Lori: Mė herėt nuk kam qenė e kėnaqur me pamjen!

Mesazh nga LePuRuShJa

Pėr kėngėtaren Loreta Kaēka dukja ėshtė mė e rėndėsishmja mbi tė gjitha, atė nė asnjė dalje tė saj nuk e sheh pa “make-up”. “Pėr dukjen time mund tė them se mė herėt nuk kam qenė edhe aq e kėnaqur, mirėpo me komentet e shoqėrisė, komplimentet e bukura qė mė bėnin kam arritur ta pėlqej veten (qesh). Padyshim se i kushtoj shumė rėndėsi pamjes sime nė pėrgjithėsi. Unė kėrkoj gjithnjė mė shumė nga vetja ime, por megjithatė po mundohem t’ia plotėsoj vetes ato qė i kėrkoj. Mundohem qė trupin ta kem nė formė, jo tė shtoj peshė mė shumė. Ndėrsa pėr nga fytyra pėrpiqem tė pėrdor preparate tė kozmetikės nga mė tė shtrenjtat dhe mė origjinale. Zakonisht me kėto furnizohem mė shumė jashtė qoftė Gjermani, Itali, Zvicėr etj.”, ka thėnė ajo. Lori pėrveē dukjes, shpenzon shumė edhe nė veshje, ajo furnizohet mė shumė jashtė me llojet e shumta tė veshjeve qė e shohim tė skenė.

Gazeta Zeri
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:43