BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reagon Big D: Jam menaxheri i Lindės, jo i dashuri!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

25092011

Buzqeshje Reagon Big D: Jam menaxheri i Lindės, jo i dashuri!

Mesazh nga LePuRuShJa

Reperi amerikan, qė prej kohėsh jeton nė Kosovė dhe ka qenė i angazhuar nė kuadėr tė KFOR-it amerikan, kėto ditė ėshtė gjendur nė qendėr tė thashethemeve tė shtypit rozė nė Kosovė. Pėr tė ėshtė shkruar se tashmė ėshtė nė lidhje me kėngėtaren e njohur Linda Halimi, me tė cilėn kishte udhėtuar edhe nė Shtetet e Bashkuara tė Amerikės pėr njė pushim, ku kishin realizuar disa projekte muzikore. Linda, e cila pėr momentin ėshtė “single” dhe po shijon suksesin nė kėngė, gjithashtu ka reaguar ndaj kėtyre thashethemeve, duke thėnė se me Davon Edwards, i njohur me nofkėn artistike Big D, ka vetėm miqėsi dhe mes tyre pėr momentin ka vetėm marrėdhėnie profesionale. Tė njejtėn gjė e ka pohuar edhe reperi. I kontaktuar nga “Panorama plus”, ai tregon se nuk nuk janė tė vėrteta fjalėt se ai dhe Linda janė nė lidhje dashurie. “Jam menaxher i saj dhe jo i dashuri, atė e kam si motėr”, ka theksuar Big D, i cili deri mė tani ka krijuar shumė shoqėri me kėngėtarėt kosovarė dhe pritet qė sė shpejti tė lanēojė disa projekte muzikore nė duet. Deri mė tani, ai ka realizuar kėngė me Bertan Asllanin, si dhe ėshtė nė pritje tė realizimit tė kėngėve me Big Mamėn dhe Linda Halimin.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 13:41