BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cani: "The Voice of Albania”, projekt madhėshtor

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

08102011

Buzqeshje Cani: "The Voice of Albania”, projekt madhėshtor

Mesazh nga LePuRuShJa

Kėngėtarja e mirėnjohur Miriam Cani ėshtė rikthyer nė Shqipėri pėr njė qėllim shumė tė veēantė, tė jetė pjesė e “The Voice of Albania”, njė program muzikor qė do tė jetė sė shpejti nė transmetim nga “Top Channel”. Cani, e njohur pėr karrierėn e saj nė Gjermani, do tė jetė trajnere e talenteve tė ardhshėm, sė bashku me tre artistė tė tjerė tė mirėnjohur si Elton Deda, Alma Bektashi dhe Sidrit Bejleri. ”Jam shumė e lumtur dhe e kam ende tė vėshtirė t’a besoj qė jam pėrzgjedhur pėr tė qenė pjesė e kėtij emisioni. Ėshtė me tė vėrtetė njė arritje e shkėlqyer pėr Shqipėrinė, qė arrin tė sjellė njė skenar tė tillė madhėshtor, i cili do t’i lejojė fituesit tė nisė njė karrierė menjėherė nė arenėn ndėrkombėtare”, shprehet Cani, shumė e emocionuar edhe pėr bashkėpunimin e saj tė ardhshėm me antarėt e tjerė tė panelit. ”I njihja mė parė, por i kam njohur edhe mė mirė gjatė kėtyre ditėve. Sidriti, Alma dhe Eltoni janė jo vetėm artistė shumė tė talentuar, por tė gjithė sigurojmė njė ndėrthurrje qė pėrbėn njė bazė tė sigurt pėr sukses. Ėshtė interesante sepse secili prej nesh ka karakterstika tė ndryshe, kėndon rryma tė ndryshme muzikore dhe prandaj pėrzgjedhja e talentit mė tė mirė ėshtė e garantuar”.

Zhvendosja midis Shqipėrisė dhe Gjermanisė nuk do tė jetė njė problem, as pėr Miriamin dhe as pėr partnerin e saj, Alban Skėnderajn. “Do tė qėndroj mė gjatė se zakonisht nė Shqipėri, ndėrsa atėherė kur do tė mė duhet tė kthehem, mund t’a bėj pa problem pasi prezenca ime kėtu nevojitet mesatarisht njė nė dhjetė ditė. Albani? (Qesh). Ai ėshtė gjithmonė me mua”.

Miriam Cani, trajnere e “The Voice of Albania”

Miriam Cani, Elton Deda, Alma Bektashi dhe Sidrit Bejleri do tė jenė trajneret “The Voice of Albania”, njė “shoė” muzikor qė do tė nisė sė shpejti nė “Top Channel” me misionin e gjetjes sė zėrit mė tė talentuar shqiptar.

Nė artikullin e publikuar tė mėrkurėn nė gazetėn “Shqip”, veēohet fakti se pėr Canin bėhet fjalė pėr njė rikthim nė Shqipėri, pasi ajo u pėrzgjodh nė Gjermani pikėrisht midis konkurrentėve tė njė formati tė njėjtė”.

Kėtė herė, ajo do tė jetė nė anėn e kundėrt, nė rradhėt e trajnereve dhe garanton se emocionet do tė jenė tė njėjta si atėherė kur zbriti pėr herė tė parė nė skenė.

”Jam ndierė shumė e vlerėsuar nga organizatorėt qė mė ftuan tė marr pjesė nė kėtė eksperiencė. Nuk e njihja mirė kėtė format, prandaj u informova nė internet pėr mė shumė.

Pashė realizimin e tij nė SHBA, Holandė dhe aktualin nė Gjermani, ndėrsa “The Voice of Albania” nuk do tė ketė asgjė mė pak se kėto spektakle, prandaj pres tė jetė njė eveniment madhėshtor”, shprehet Cani nė intervistėn e saj.

Duke kujtuar emocionet e viteve mė parė, kur shpėrtheu nė skenat gjermane pėr herė tė parė, ajo shton: “Besoj se do ta kem pak mė tė vėshtirė se tė tjerėt.

Do ta kem tė vėshtirė, edhe kur do tė mė duhet tė jap ndonjė gjykim jo pozitiv, sepse e di shumė mirė se ēfarė do tė ndiejnė kandidatėt dhe e di qė emocioni luan rol shumė tė madh.

Ka njė sėrė ndjenjash qė pėrshkojnė konkurrentin nė ato momente dhe gjithnjė mendohet se ky mund tė jetė ēast vendimtar pėr tė ardhmen. Ndodh shpesh qė ka zėra shumė tė mirė, por ēorientohen nga moskontrollimi i emocioneve.

Nė kėtė drejtim shpresoj qė tė katėrt ne tė pėrcjellim te konkurrentėt njė ndjenjė pozitive qė ata tė mos ndiejnė presion apo frikė. Ėshtė njė ndjenjė shumė e ēuditshme pėr mua tė jem nė anėn tjetėr tė kėsaj loje”. TopChannel
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 15:55