BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Flori punon me serbėt, tradhton shqiptarėt?

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

17102011

Buzqeshje Flori punon me serbėt, tradhton shqiptarėt?

Mesazh nga LePuRuShJa

Nė kohėn kur nė Kosovė ende po luftohet pėr territore dhe caktim kufinjsh, ėshtė kompozitori nga Shqipėria, Flori Mumajesi ai i cili dėshiron qė me anė tė muzikės t’i thyejė kėto barriera duke punuar me kėngėtare serbe. Ėshtė kėngėtarja Dunja Ilic ajo qė nė albumin e saj tė gjashtė e ka kompozitorin shqiptar, ndėrsa pop ylli serb pėr revistėn “Scandal” e pranon pa problem kėtė. “Ka ngelur vetėm qė publiku ta shohė punėn time qė kam realizuar deri tani. Janė kėngėt “Srce Mekse Od Kasmira” dhe “Breath”, pastaj ėshtė veēantia qė gjithė albumin e kam bėrė me klipe. Unė jamė shumė e kėnaqur qė audienca e pranoi kėtė trend tė ri tė promovimit tė albumit tė ri dhe ekipi im ėshtė i kėnaqur. Vlen tė pėrmendet njė kėngė speciale qė e kam nė albumin e ri qė e ka punuar kompozitori mė i mirė shqiptar, Flori Mumajesi e cila titullohet “Ne Stize Me Kajanje”, e qė ėshtė ndėr tė preferuarat e mia”, theksoi Ilic.

Nga ana tejtėr Panorama mėson se Flori Mumajesi vazhdimisht ėshtė duke refuzuar talentėt shqiptarė qė tė krijojnė kėngėt e tyre, pėrkundėr faktit se po ofrojnė shuma tė mėdha parash, teksa kėtė punė e bėn pėr njė ēmim shumė tė ulėt pėr ata bullgarė dhe serbė.

Dunja Ilic ėshtė pop kėngėtare serbe e cila e ka mikeshė shumė tė afėrt legjendėn e pop muzikės serbe, Svetlana Raznatovic (Ceca), bashkėshorti i tė cilės, Arkani, ka qenė nė krye tė paramilitarėve serbė qė kanė kryer masakra gjatė luftės nė Kosovė. /Telegrafi/
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 16:01