Linda : Jam rebeluar kohėve tė fundi
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Kėngėtarja Linda Halimi, e cila pritet sė shpejti tė vijė me njė baladė, ka treguar se ėshtė duke u pėrgatitur pėr mbrėmjen Zhurma Show Awards. Edhe pse nuk i ka lėnė anash angazhimet, ajo ka treguar se tri javėt e fundit ėshtė rebeluar duke i bėrė vetės qejf. Pėr tri javė rresht kam qenė mė e rebeluar . Mė shumė kam dalė e kam bėrė qejf. Por tani kam marrė energji dhe nuk do tė ndalem. Kohės sė fundit pėrveē angazhimit nė studio, nuk kam ndonjė angazhim tjetėr. Mė shumė po qėndroj nė shtėpi dhe po punoj aty. E gjithashtu jam duke u pėrgatitur pėr mbrėmjen Zhurma Show Awords, ka thėnė Linda pėr Infopress. Ajo ka zbuluar edhe se nė tepihun e kuq do tė parakaloj me menaxherin e saj Big-D. Nė tepihun e kuq do tė parakaloj me Big-D nė, pėr faktin se dua qė ata qė po flasin tė vazhdojnė tė flasin edhe mė shumė pėr ne. E vėrteta ėshtė se Big-D ėshtė menaxheri im dhe miku im mė i mirė, por njerėzit spo e kuptojnė kėtė, por, le tė flasin, ka thėnė Linda duke e mohuar edhe njėherė lidhjen e tyre mes saj dhe reperit Big-D.
No Comment.