BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Linda : Jam ‘rebeluar’ kohėve tė fundi

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

19102011

Buzqeshje Linda : Jam ‘rebeluar’ kohėve tė fundi

Mesazh nga LePuRuShJa

Kėngėtarja Linda Halimi, e cila pritet sė shpejti tė vijė me njė baladė, ka treguar se ėshtė duke u pėrgatitur pėr mbrėmjen “Zhurma Show Awards”. Edhe pse nuk i ka lėnė anash angazhimet, ajo ka treguar se tri javėt e fundit ėshtė ‘rebeluar’ duke i bėrė vetės qejf. “Pėr tri javė rresht kam qenė mė e ‘rebeluar’ . Mė shumė kam dalė e kam bėrė qejf. Por tani kam marrė energji dhe nuk do tė ndalem. Kohės sė fundit pėrveē angazhimit nė studio, nuk kam ndonjė angazhim tjetėr. Mė shumė po qėndroj nė shtėpi dhe po punoj aty. E gjithashtu jam duke u pėrgatitur pėr mbrėmjen “Zhurma Show Awords”, ka thėnė Linda pėr “Infopress”. Ajo ka zbuluar edhe se nė tepihun e kuq do tė parakaloj me menaxherin e saj Big-D. “Nė tepihun e kuq do tė parakaloj me Big-D nė, pėr faktin se dua qė ata qė po flasin tė vazhdojnė tė flasin edhe mė shumė pėr ne. E vėrteta ėshtė se Big-D ėshtė menaxheri im dhe miku im mė i mirė, por njerėzit s’po e kuptojnė kėtė, por, le tė flasin”, ka thėnė Linda duke e mohuar edhe njėherė lidhjen e tyre mes saj dhe reperit Big-D.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 15:53