Edona Llalloshi i rikthehet kėngės pasi u bė nėnė!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Fėmija ėshtė dėshirė e secilės femėr dhe ėndėrr qė e dėshiron me shpirt secila. Edhe pėr mua kjo ėshtė njėra ndėr dėshirat mė tė mėdha qė Zoti ma ka plotėsuar. Nė momentin kur kuptova se do tė kem fėmijė, ka qenė momenti mė i bukur qė kam pėrjetuar ndonjėherė. Thjesht ėshtė e pamundur tė pėrshkruhet me fjalė, atė vetėm mund ta ndiesh, ta pėrjetosh. Shumė e emocionuar ėshtė rrėfyer nė njė nga intervistat e fundit kėngėtarja Edona Llalloshi, pasi ka sjellė nė jetė vajzėn e saj Doa. Mua adhuruesit mund tė mė gjejnė nė mbrėmje rinore, koncerte, nė valėt e radios dhe nė ekranin e TV-sė. Kur jam jashtė kėtyre, ambienti im mė i pėlqyer ėshtė shtėpia. Gjatė tėrė kohės dua tė jem me familjen. Sa u pėrket kėngėve tė mia se a kanė tė bėjnė me jetėn time private, mė duhet ti pyes autorėt e teksteve, sepse ajo ėshtė bota e tyre dhe unė ua besoj. Ajo tregon se qė nga fillimi, punėn e saj muzikore e ka menaxhuar Rrahman Llalloshi (babai i saj), pėr tė cilin thotė se ka qenė dhe ėshtė shumė i suksesshėm. Edona ėshtė njė kėngėtare qė karrierėn nuk e ka ndėrtuar me skandale, nuk zhvishet si tė tjerat, nuk pėrdor ekstravagancėn pėr ta joshur publikun. Publiku e do kėngėn, e do zėrin, emocionin, mesazhin qė pėrcjell kėngėtari. Gjėrat e tjera po bėhen pjesė pėrcjellėse e njė kėnge. Nuk e shoh veten nė ato performanca. Mė duken tė tepėrta. Dikush mund tė luajė edhe me ekstravagancėn, feminilitetin, ato nuk pėrjashtohen as nė muzikėn botėrore. Mua mė pėlqen estetika, por edhe thjeshtėsia. Dua tė besoj se jam brenda tė dyjave, kėshtu ka theksuar mė tej Edona. Edona po ashtu ka treguar se muzikėn nuk do ta lėrė nė asnjė moment, edhe pse familja gjithmonė do tė jetė nė radhė tė parė. Sigurisht, edhe nė tė ardhmen muzikėn nuk do ta lė nė asnjė moment, por nė plan tė parė do tė jetė familja dhe kujdesi ndaj fėmijės. Kam menduar qė tė pėrqendrohem vetėm atėherė kur tė jem pak mė e lirshme, sigurisht nė vjeshtė, me qėllim qė ēdo iniciativė tė marrė ta mbyll me sukses.
No Comment.