BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anxhela Martini: Jam e padashuruar, ndryshe nga ē’thonė mediat!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

27102011

Buzqeshje Anxhela Martini: Jam e padashuruar, ndryshe nga ē’thonė mediat!

Mesazh nga LePuRuShJa

Modelja shkodrane, Angela Martini, ka qenė pak ditė mė parė e pranishme nė Shqipėri, ku ka realizuar sė bashku me fotografin e njohur Fadil Berisha disa foto pėr kalendarin 2012. Asaj i ka pėlqyer shumė pritja nė Shqipėri, ku ka kaluar njė kohė tė mrekullueshme, pavarėsisht motit qė ishte paksa i ftohtė dhe temperaturave tė ulėta qė gjithsesi nuk e mbajtėn dot larg disa fotove nė bregdet apo e veshur fare hollė nė destinacione si Kruja etj. Angela ka sqaruar thashethemet qė janė thėnė pėr tė gjatė kėtij viti, sidomos atė tė fotove tė shkrepura nė ceremoninė e ēmimeve tė modės CFDA, ku shfaqej pa tė brendshme poshtė fustanit, qė sipas saj “ishin thjesht njė aksident”. Modelja qė shumė shpejt do tė lanēojė linjėn e saj tė veshjeve tė brendshme, qė do tė shiten nė dyqanet mė tė nė zė tė Amerikės e Evropės, ka mohuar lidhjet e shumė romantike nė tė cilat e kanė implikuar mediat, edhe pse shumė persona janė dyshues dhe ecin me parimin se “ku ka zė, s’ėshtė pa gjė”.

Mediat kanė komentuar fotot “pikante” tė saj me kėngėtarin Crag David, mandej atė me miliarderin Donald Trump, Blerim Destanin etj., por e pyetur nė lidhje me dashurinė, Angela ka thėnė: “Dashuri?! Atė me Donald Trump harrojeni! Ishalla e kanė kuptuar njerėzit qė ajo fotografi nuk ekziston. Media thotė qė unė jam e dashuruar me ēdo njeri qė ėshtė nė krah me mua, me gjithė botėn (qesh), e vėrteta ėshtė se nuk jam e dashuruar me askėnd”. Pra, Angela Martini ėshtė e dashuruar vetėm me punėn, pėr tė cilėn ėshtė gati tė bėjė gjithēka!

Gazeta Standard
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 12:52