BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emina Ēunmulaj modelimi i vėshtirė!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

02112011

Buzqeshje Emina Ēunmulaj modelimi i vėshtirė!

Mesazh nga LePuRuShJa

“Nė kėto 10 vite karrierė, kam kuptuar se veē punės duhet edhe pak fat, natyrisht edhe zemėr. Duhet tė them se modelimi ėshtė mė i vėshtirė sesa e kisha menduar”. Kėshtu e ka pėrshkruar suksesin e punės sė saj modelja mė e famshme shqiptare Emina Ēunmulaj, e cila duket se i ėshtė futur edhe aktrimit, pasi ka interpretuar nė njė rol filmik sė fundmi. “S’e di a do tė bėhem dot aktore, por kam bėrė njė rol pėr njė film tė shkurtėr.

Ėshtė njė gjė qė shoh se ka tė ardhme, mund tė bėhet diēka mė e madhe nė tė ardhmen”, – ėshtė shprehur supermodelja, e cila kėto kohė po udhėton nė viset shqiptare pėr tė gjetur njė “Emina tė dytė” qė do tė mund tė bėhet top-modele nėn udhėheqjen e saj.

“Kam ardhur nė Kosovė, Mal tė Zi, pėr tė gjetur njė Emina tė dytė. Po mundohem tė gjej njė vajzė shqiptare, qė tė pėrfaqėsojė Shqipėrinė, Kosovėn, Malin e Zi, Maqedoninė. Deri tani e kam gjetur njė vajzė malazeze nė shkollėn e mesme tė Tuzit nė Mal tė Zi. Shpresoj tė gjej njė shqiptare tanimė”, – ka treguar Ēunmulaj.

Gazeta Standard
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 12:33