BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Jam bėrė e suksesshme dhe e pasur nė Turqi, por synoj Hollywood -in”

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

06112011

Buzqeshje “Jam bėrė e suksesshme dhe e pasur nė Turqi, por synoj Hollywood -in”

Mesazh nga LePuRuShJa

Almeda Abazi, ish-missi qė ka gjetur parajsėn nė Turqi. Ėshtė vendosur sė bashku me tė ėmėn prej tri vitesh nė Stamboll tė Turqisė dhe atje po shijon suksesin e njė personazhi shumė tė famshėm nė ekranet turke. Almeda Abazi, fituese e disa kurorave tė bukurisė, nuk e pa tė udhės qė nė Shqipėri tė realizojė ėndrrėn e saj qė tė bėhet e famshme. “Pėrfundimisht vendosėm tė shpėrnguleshim nė Turqi, ku mamaja ime Albana drejtonte njė biznes turistik tė sajin atje. Ndėrkohė, nga njohjet e mamit atje ishte pėrhapur lajmi qė vajza e saj tashme ishte fituese e Miss Globit dhe menjėherė ofertat kishin filluar t’i vinin nė tavolinė, por ajo qė ne menduam ishte mė kryesorja, fillimisht ishte gjetja e njė menaxheri tė aftė, gjė qė ndodhi menjėherė dhe ndėrkohė u krijua njė ekip prej 5 vetash, qė sot e kėsaj dite punojnė natė e ditė me mua dhe ekipi drejtohet nga mamaja ime”, tha Almeda.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 10:47