BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adelina Tahiri insiston se ėshtė beqare!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

10112011

Buzqeshje Adelina Tahiri insiston se ėshtė beqare!

Mesazh nga LePuRuShJa

Ėshtė pėrfolur mjaft jeta e saj private, ndonėse edhe kėnga “Ti mos u kthe” thuhet se i dedikohet ish- tė dashurit tė saj, Lorik Canės. Mirėpo kėtė Adelina e mohon, duke thėnė se ende nuk e ka takuar princin e ėndrrave tė saj. “Ju them tė vėrtetėn se nuk jam e dashuruar, akoma nuk kam takuar djaloshin e ėndrrave tė mia. Kėngėn “Ti mos u kthe” nuk ia kam kushtuar askujt, ka thėnė ajo pėr “Zėri”. Adelina vazhdon tė jetė pjesėmarrėse nė festivalin “Kėnga Magjike”, nė tė cilin po paraqitet mjaft bukur.

Shpresojmė qė nė kėtė eveniment ajo tė kurorėzohet me ndonjė ēmim, edhe pse thotė se ēmimet nuk janė tė rėndėsishme pėr tė. “Pėr mua gjithnjė primare ka qenė pjesėmarrja nė festival, kam dashur qė pėr herė tė parė nė ‘Kėnga Magjike’ tė paraqitem sa mė bukur dhe besoj se po ia arrij”, shton ajo.

Adelina tani do tė nisė pėrgatitjet pėr paraqitjen e saj nė programet e Vitit tė Ri dhe shpreson qė karriera e saj muzikore t’i sjellė suksese tė mėdha.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:03