Pas njė kohe tė gjatė, Flaka Krelani rikthehet me videoklip!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Jam duke pėrgatitur kėngėn mė tė re, tė cilėn jam duke e punuar nė bashkėpunim me reperin Mc Kresha dhe me kėngėtaren Emi Abdyli. Ėshtė njė kėngė mjaft e mirė, e cila besoj do tė pritet mirė e pėlqehet nga publiku ynė. Jemi duke punuar me pėrkushtim tė madh qė tė tre, nė mėnyrė qė gjithēka tė shkojė mbarė. Kėshtu kishte deklaruar kohė mė parė kėngėtarja e njohur, Flaka Krelani, pėr disa media nė Kosovė, teksa ishte nė pėrgatitjet e para tė njė kėnge tė re. Kjo kėngė ka filluar tashmė transmetimin nėpėr kanalet muzikore, pasi ėshtė finalizuar edhe me videoklip. Pėr shkak tė angazhimeve nė mbrėmje muzikore, Flaka ka qenė e detyruar tė shtyjė publikimin e kėngės dhe klipit. Pėrveē angazhimit pėr kėtė kėngė, prej disa ditėsh jam duke kėnduar nėpėr mbrėmje tė ndryshme muzikore. Kam angazhime tė ndryshme muzikore. Kam angazhime tė shumta pothuajse nė tė gjitha qytezat e Kosovės, ka thėnė ajo. Ndonėse angazhimet e saj aktuale sillen rreth tė kėnduarit live, kėngėtarja Flaka Krelani dhe dy bashkėpunėtorėt e saj nė kėngėn e re, Mc Kresha dhe Rina Abdyli, tashmė kanė lanēuar klipin e tyre mė tė ri. Kanė pėrfunduar filmimet e klipit mė tė ri tė kėngės, tė cilėn e kemi realizuar nė bashkėpunim me Mc Kreshėn dhe kėngėtaren Rina Abdyli. Xhirimet e klipit janė bėrė nga produksioni Entermedia dhe jemi ndarė shumė tė kėnaqur. E pėrbetuar nė muzikėn rok, Flaka thekson se nuk heziton tė pranojė ftesa pėr bashkėpunime tė ndryshme. Jam e pėrbetuar pėr rok, ėshtė e vėrtetė, por kur vjen njė ofertė bashkėpunimi, unė jam gjithmonė e gatshme tė them po, e sidomos pėr kėngėtarėt e rinj, tė cilėt mendojnė tė hyjnė tė sigurt nė skenėn shqiptare. Kėnga titullohet Si bass dhe ėshtė njė pėrzierje e dy zhanreve tė muzikės, hip-hop dhe asaj rok, qė i pėrshtatet kėshtu stilit tė muzikės qė e kėndon treshja e pėrmendur. Panorama Plus
No Comment.