BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Qėndresa Millaku, njė yll qė po lind!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

17112011

Buzqeshje Qėndresa Millaku, njė yll qė po lind!

Mesazh nga LePuRuShJa

Jo shumė kush mund ta njoh, por qė nė dukje tė parė na lė pėrshtypjen tė kuptojmė se e kemi parė diku, Qėndresa pėr shumė kohė ka qenė imazh i prezantimit tė pijes Golden Eagle. Ndonėse profesioni i modeles tashmė si duket po i kalon edhe nė kėngė, meqenėse ajo sapo ka lansuar nė treg kėngėn e saj tė parė “First Class Girl” nė dy versione anglisht dhe shqip. Qėndresa pėr shumė vjet jeton nė Zvicėr, ndėrsa dėshira pėr kėngėn i ka lindur kaherė, mirėpo tani ka gjetur kohėn e duhur pėr t’u marrė me tė. Gjatė fėmijėrisė sė saj Qėndresa ka qenė aktive nė organizime shkollore, ku ėshtė prezantuar me kėngė tė ndryshme.

Me kalimin e kohės ajo ka vijuar studimet dhe kėshtu qė ka qenė e angazhuar rreth obligimeve mėsimore. Tani me tė pėrfunduar studimet ajo ka vendosur qė intensivisht tė merret me kėngė. “Kėngėn e kam dashur gjithnjė, qė kur kam qenė e vogėl, mirėpo obligimet shkollore nuk mė kanė lėnė tė merrem me te.

Me fotomodelim jam marrė prej moshės 17 vjeēare, kam qenė imazh i shumė kompanive zvicerane. Mirėpo shpirti gjithnjė mė ka fjetur te kėnga. Fatmirėsisht tani sapo lansova kėngėn e parė nė dy gjuhė dhe shpresoj tė kem sukses”, ka thėnė ajo pėr “Zėri. Qėndresa kėngėn e ka lansuar bashkė me klip, shpreson qė suksesi i saj tė arrihet edhe nė Kosovė.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 08:56