Jo shumė kush mund ta njoh, por qė nė dukje tė parė na lė pėrshtypjen tė kuptojmė se e kemi parė diku, Qėndresa pėr shumė kohė ka qenė imazh i prezantimit tė pijes Golden Eagle. Ndonėse profesioni i modeles tashmė si duket po i kalon edhe nė kėngė, meqenėse ajo sapo ka lansuar nė treg kėngėn e saj tė parė First Class Girl nė dy versione anglisht dhe shqip. Qėndresa pėr shumė vjet jeton nė Zvicėr, ndėrsa dėshira pėr kėngėn i ka lindur kaherė, mirėpo tani ka gjetur kohėn e duhur pėr tu marrė me tė. Gjatė fėmijėrisė sė saj Qėndresa ka qenė aktive nė organizime shkollore, ku ėshtė prezantuar me kėngė tė ndryshme.
Me kalimin e kohės ajo ka vijuar studimet dhe kėshtu qė ka qenė e angazhuar rreth obligimeve mėsimore. Tani me tė pėrfunduar studimet ajo ka vendosur qė intensivisht tė merret me kėngė. Kėngėn e kam dashur gjithnjė, qė kur kam qenė e vogėl, mirėpo obligimet shkollore nuk mė kanė lėnė tė merrem me te.
Me fotomodelim jam marrė prej moshės 17 vjeēare, kam qenė imazh i shumė kompanive zvicerane. Mirėpo shpirti gjithnjė mė ka fjetur te kėnga. Fatmirėsisht tani sapo lansova kėngėn e parė nė dy gjuhė dhe shpresoj tė kem sukses, ka thėnė ajo pėr Zėri. Qėndresa kėngėn e ka lansuar bashkė me klip, shpreson qė suksesi i saj tė arrihet edhe nė Kosovė.
No Comment.