Ka vendosur ti jap fund thashethemeve tė cilat muajve tė fundit janė shtuar nė masė tė madhe. Kėngėtarja e njohur kosovare ka pohuar si tė vėrteta dy prej thashethemeve qė kanė bėrė mė sė shumti bujė. E vėrteta qėndron se unė nuk jam nė lidhje me tė (Krenarin). Si ndoshta edhe ēdo lidhje tjetėr, nė njė kohė zbehet lidhja dhe e vėren se nuk pėrshtatesh dhe vendosėm ti japim fund, ka thėnė Daffy nė Prive. Kėngėtarja e njohur ka pohuar edhe shkėputjen e saj nga menaxheri Drin Zatriqi duke mohuar kėshtu edhe zėrat se ajo ėshtė pjesė e produksionit Baba Stars. Skam qenė pjesė e produksionit Baba Stars nuk e di kush e ka shpikur. Drin Zatriqin menaxher e kam pasur por me kalimin e kohės nuk jemi pėrputh nga ana profesionale e menaxhimit tė punės. Mė nuk ėshtė menaxher i imi, ka thėnė kėngėtarja.
Por kjo nuk ėshtė e tėra. Daffy ka thėnė se kėsisoj ka ndėrprerė realizimin e njė klipit tė kėngės me Getoar Selimin D&G.
Kėnga D&G ėshtė njėra prej kėngėve pjesė e albumit. Ish menaxheri im mė pat thėnė ta bėjmė kėtė kėngė dhe pranova. Por me kohė u zhvilluan disa gjėra dhe nuk ka ecur puna siē kam menduar se do tė shkojnė dhe janė ndėrpresė automatikisht xhirimet, ka thėnė Daffy.
Por ajo nuk do tė ndalet. Ajo ka paralajmėruar kėngėn e re me klip Supernova dhe daljen e albumit nė shitje, ani pse nuk ka dhėnė data tė sakta.
LajmeShqip
No Comment.