E zėnė dhe e pėrfolur shumė nga mediat shqiptare, pasi qė vitin e kaluar mori pjesė nė Dancing With the Stars, Agnesa Vuthaj tani pritet tė kthehet me projekte tė shumta qė pret ti realizojė. Ndoshta e lodhur nga ato qė ishin shkruar e thėnė pėr tė, bukuroshja kosovare kishte qėndruar afėr njė muaj jashtė Kosovės, pėrderisa nė njė bisedė pėr Express thotė se do tė kthehet nė Kosovė brenda shtatė ditėve. Kėtė fundvit vendosa tė pushoj pak mė gjatė se zakonisht. Kam qenė nė Florida, Miami ku kam qėndruar pėr tri javė, ku edhe kam kaluar festat e fundvitit. Pėr momentin jam nė Zvicėr dhe pasi tė rri disa ditė kėtu, do tė kthehem nė Kosovė, thotė Vuthaj pėr Express.
Ajo e ka shfrytėzuar kėtė mundėsi tė udhėtimit edhe pėr tė vizituar vende tė reja, tė cilat thotė se i kanė lėnė shumė pėrshtypje tė mėdha, sidomos Miami.
Nė Miami mė ka pėlqyer gjithēka, duke u nisur nga moti me diell, deti, plazhi, pastaj edhe vendet turistike si South Beach, Down Town. Vizitat tek Stars Island dhe Fisher Island, Everglades, gjithashtu edhe Palm Beach e shume vende tė tjera. Ishte thjesht njė qytet fantastik, thotė ai.
Pasi ka kaluar shumė mirė nė shtetin amerikan, bukuroshja ka thėnė se ėshtė pėr momentin nė Zurich, ku po e viziton motrėn dhe mbesėn e saj dhe po kalon ca kohė mė to.
Por, jo gjithmonė do tė rrijė Agnesa atje.
Bukuroshja planifikon qė gatė javės tė kthehet nė Kosovė, ku e presin aktivitete tė shumta nga bota e spektaklit.
Sigurish, punė! Pas njė pushimi koxha tė gjatė, duhet tu kthehem aktiviteteve dhe projekteve tė shumta qė kam, thotė ajo.
Kėto projekte, sipas Agnesės, janė mė shumė tė fushės qė ajo i takon, asaj tė spektaklit.
Jam nė pėrgatitje tė disa projekteve, por njėherė pėr njėherė ato janė vetėm nė letėr. Por, shpresoj qė sė shpejti ato do tė fillojnė dhe do tė realizohen, thotė Agnesa duke mos dhėnė detaje tė projekteve qė ajo ka nė dorė.
Ndėrkaq, Agnesa vazhdon qė tė jetė ende beqare, madje thotė se ėshtė njė beqare lumtur.
Jam beqare e lumtur, thotė ajo.
Nuk e ke takuar personin ideal?
Se kam takuar akoma personin ideal se sikur ta takoja, besoj qė sdo isha beqare
Po, po mė pėlqen jeta si beqare. Unė tashmė jam mėsuar mė njė jetė tė tillė dhe ndjehem e pėrmbushur nė kėtė aspekt.
Kėshtu ajo ka hedhur poshtė ēdo mundėsi dhe thashetheme qė e lidhin atė me ndonjė lidhje tė re apo tė vjetėr dashurie.
No Comment.