Pop ylli kosovar, Adelina Ismaili ka thyer heshtjen pas mė shumė se dy vitesh. Ajo ka pranuar se ėshtė nė lidhje me menaxherin e saj, Valin. Jam nė lidhje. Edhe pse pėr mua fjala lidhje ėshtė poshtėruese. Por mund tė them se jam nė dashni, ka thėnė Adelina, pėr emisionin Prive nė Klan Kosova. Por ajo nuk ka treguar kohėn qė kur ėshtė nė kėtė lidhje. Punė pėr mua, ka thėnė ajo. Duke folur pėr jetėn e saj private, Adelina Ismaili ka thėnė se gjithēka mes saj dhe Valit kishte nisur kur ajo kishte marrė atė si menaxher. Megjithatė ajo ka pranuar se ka thyer akullin, duke i thėnė ajo e para se dėshiron diēka mė shumė sesa menaxher. E kam thyer akullin. Zakonisht nuk e kam bėrė kėtė mirėpo nė kėtė rast kam qenė komplet tjetėr njeri, sepse e kam takuar njeriun sikur Valin i cili ėshtė shumė i mbyllur nė kėtė aspekt, ka thėnė Adelina. Madje ajo njėherė kishte besuar se mes tyre ka telepati, porse me kalimin e kohės e ka kuptuar se gjithēka mes tyre ėshtė dashuria. Por kjo nuk ėshtė e tėra. Adelina Ismaili ka pranuar se e sheh vetėn duke krijuar familje. Koha ėshtė definitivisht. Po e ndjej nevojėn pėr tė krijuar familje. Jetės nuk i dihet por e ndjej qė kam nevojė ta mbyll aventurėn qė e kam nisur duke krijuar familje, ka thėnė Adelina.
E nėse mendoni se Adelina do ta lėrė stilin e saj tė jetuarit, harrojeni.
Adelina nuk ndryshon. Do tė bėhem nėnė por ende do tė vazhdoj tė dalė natėn dhe tė kėndoj, ka thėnė ajo.
Pėr fund, Adelina ka zbuluar edhe njė dėshirė tė sajėn, kur ka folur pėr atė se ku e sheh vetėn pas 5 vitesh.
Pas pesė vitesh e shoh vetėn si pedagoge tė pianos dhe me fėmijė sigurisht, ka thėnė Adelina.
Videon e plotė e gjeni kėtu: http://www.klankosova.tv/index.php/argetim/prive.html (Klan Kosova/Prive/
No Comment.