BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adelina Ismaili, tani planifikon me Valin fejesėn dhe martesėn!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

22012012

Buzqeshje Adelina Ismaili, tani planifikon me Valin fejesėn dhe martesėn!

Mesazh nga LePuRuShJa

Pas dy viteve, ajo thyen akullin dhe flet pėr jetėn e saj private. Adelina ėshtė e dashuruar, asgjė tjetėr nuk ėshtė mė me rėndėsi pėr tė tani. Vajza e njohur e ekranit, e cila nuk ka tė ndalur me projektet e saj, fillimin e kėtij viti e bombardon me lajmin pėr dashurinė e re. Adelina Ismaili ėshtė e dashuruar nė menaxherin e saj, Valin.Kėtė rrėfim, kėngėtarja e njohur e ka bėrė nė njė intervistė dhėnė televizionit “Klan Kosova” nė fillim tė kėtij viti. ‘’Jam e dashuruar’’, ishin fjalėt tė cilat nė fillim i kishte shprehur Adelina, ‘’Dhe kjo shihet’’, nėn njė buzėqeshje ka vazhduar rrėfimin. ‘’Ajo qė ka thyer akullin nė kėtė drejtim kam qenė unė, pasi kur u takuam, mjaftuan vetėm dy orė qė unė tė dashurohem nė tė’’, tregon kėngėtarja, dhe nė sytė e saj shihet gėzimi e lumturia. E ka tė vėshtirė, sepse jetėn e saj private ėshtė munduar ta ruajė si sytė e ballit dhe asnjėherė nuk ėshtė rrėfyer, por vetėm pėr sukseset dhe karrierėn e saj. ‘’E kam tė vėshtirė, sepse nuk dua tė bėhem demode dhe tė ngjasoj si adoleshente nė kėtė rrėfim dhe pastaj njerėzit tė mė keqkuptojnė’’, tre gon kėngėtarja. Njohja e saj me menaxherin Vali ka qenė thjesht e rastėsishme, pasi kėngėtarja kishte udhėtuar nė Zvicėr pėr tė kėrkuar dikė qė do tė menaxhojė karrierėn e saj, tė cilėn e kishte synim qė prej kohėsh pas shkėputjes qė kishte pasur nga e ėma Mona, e cila kishte marrė nėn menaxhim Zanfinėn. Gjithė suksesi, tė cilin Adelina Ismaili e ka arritur nė Zvicėr dhe nė Francė, mund tė thuhet fare mirė se i takon profesionalizmit dhe zotėsisė sė menaxherit tė saj, Val Krasniqi, pasi falė kontakteve dhe punės qė ka bėrė ai, Adelina sot po bėn emėr edhe nė Europė, shfaqet nėpėr televizione, revista e gazeta atje, ndėrsa klipi i saj i fundit po bėn xhiro nė shumė shtete tė Europės, nė Ballkan dhe disa shtete afrikane. Nė ēdo lidhje ka grindje dhe konflikte, edhe pėr kėtė gjė ka folur vetė kėngėtarja, e cila ka thėnė se ėshtė ajo e cila nxit debate. ‘’Mua mė mungon Kosova, mė mungojnė problemet, unė nuk jam mėsuar tė jetoj nė njė vend ku gjithēka ėshtė e rregulluar dhe nuk ka probleme, shpesh ndodh qė marr telefonin dhe thėrras dikė nė Kosovė vetėm qė tė zihem, se me Valin kuptohem shumė mirė, por ndodh qė kam nevojė tė nxjerr atė mėrzi tė mbledhur dhe tentoj tė zihem me veten nganjėherė’’. Adelina gjithashtu ėshtė pyetur se ku e sheh veten pas 5 viteve. Ajo me shumė sharm dhe klas tregon se pas 5 viteve veten e sheh tė formuar si nėnė dhe si njė pedagoge e pianos, pasi ėshtė shkolluar nė kėtė fushė. ‘’Veten e shoh pedagoge tė pianos ku edhe jam diplomuar, si dhe e pėrkushtuar si nėnė, me disa Adelina tė vogla pas vetes’’, ka theksuar kėngėtarja. Adelina ka disa vite Foto lajm. Erjoni i “BB”. Pas ndarjes me Bertinėn argėton fansat duke u fotografuar si pastrues rrugėsh qė ėshtė larguar nga Kosova dhe po bėn karrierė nė Europė, qėndrimet e saja janė tė shpeshta nė Zvicėr dhe Francė, si dhe nė mbarė botėn ku mban koncerte. Jeta e saj private gjithmonė ka qenė nė qendėr tė vėmendjes, edhe pse ajo ka tentuar ta mbajė fshehur gjithmonė, mediat kanė arritur tė zbulojnė diēka. Ndėrsa pėr rastin nė fjalė, sipas informacioneve tona, ēifti ka planifikuar fejesėn dhe martesėn nė pranverė, sepse kėngėtarja ka njė dėshirė tė madhe pėr t’u bėrė nėnė. /Panorama/
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 10:37