Alida Duka: Jeta ime nė Gjermani mes kėngės, pianos dhe menaxhimit tė teatrit!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Kėngėtarja e re, Alida Duka, sė shpejti pritet qė tė befasojė me surprizat tė cilat ėshtė duke i pėrgatitur pėr kėtė vit. Ne kontaktuam kėngėtaren pėr tė mėsuar se ēfarė ėshtė duke punuar dhe si po ecėn jeta e saj nė Gjermani, dhe ja ēfarė mėsuam nga ajo. Plani i parė qė dua tė realizoj kėtė fillim viti ėshtė kėnga Let me be the one pėr MTV, e cila edhe pak ditė ėshtė nė pėrfundim, si edhe balada Stė fal, tė cilėn dua ta sjell nė fund tė muajit nė televizionet shqiptare, thekson kėngėtarja pėr planet nė muzikė, duke thėnė se pas kėtyre kėngėve ajo do tė shfaqet dhe me njė duet, pėr tė cilin nuk dėshiron tė zbulojė detaje. Mė tej do tė paraqitem ose me bashkėpunim, pėr tė cilin nuk kam vendosuar ende se me kė, sepse kam pasur shumė oferta, ndaj nuk mund tju them akoma saktėsisht, tregon Alida. Ne e pyetėm gjithashtu edhe pėr disa gjėra tė tjera rreth jetės sė saj nė Gjermani. Kėtu kam mbi 13 vite dhe jetėn e kam ndėrtuar tashmė dhe e kam tė vėshtirė tė kthehem, nuk ėshtė ende momenti, thotė kėngėtarja, e cila jeton dhe punon nė Hannover. Kėtu punoj nė studion Five nė Hannover me Ulli-Hamman dhe Moe Phonix, mė pėlqen tė punoj me ta, sepse nė radhė tė parė janė shumė korrektė dhe tė pėrpiktė, gjė qė ėshtė shumė kryesore pėr mua. Kurse gjatė gjithė javės Alida ėshtė dhe pedagoge e pianos pėr fėmijė dhe njėkohėsisht menaxhon njė teatėr atje. Gjatė javės jap mėsime private pianoje pėr fėmijė, si edhe njėkohėsisht jam menaxhere e kulturės pėr teatrin Niemmeland nė Hannover, kurse fundjavat ngelen pėr realizimin e kėngėve, klipeve ose koncerteve, pėrfundon rrėfimin kėngėtarja simpatike.
No Comment.