BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adelina Ismajli: Eksplozivin nė koncert ma vuri kėngėtarja e lidhur me politikėn!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

29012012

Buzqeshje Adelina Ismajli: Eksplozivin nė koncert ma vuri kėngėtarja e lidhur me politikėn!

Mesazh nga LePuRuShJa

Ka preferuar qė tė flasė hapur dhe pa asnjė ekuivok nė njė program televiziv nė Kosovė, duke pohuar me gojėn e saj disa tė vėrteta tronditėse. Adelina Ismajli ėshtė kėngėtarja pėr tė cilėn flitet gjithmonė, edhe kur nuk sjell diēka tė re nė muzikė. Madje, lajmet jashtė muzikės mbi tė shpesh kanė qenė edhe mė atraktive. Ja ēfarė deklaron ajo nė kėtė emision. Ti je njė rugoviste e deklaruar, pse ke qenė kaq e zjarrtė nė kėtė aspekt? Kam mėsuar shumė nga Ibrahim Rugova, por vetėm diēka nuk e mėsova dot prej tij, gjuhėn e paqes. Kam folur shpesh nė mėnyrė primitive pėr t’u kuptuar. Gjuha e dhunės ėshtė e pėrdorur mė sė shumti te ne. Nėse dikush nuk di vetėm kėtė gjuhė, unė nuk mund tė kaloj gjithė jetėn time duke i shpjeguar atij qė ti nuk e ke mirė. Prandaj, e kam shprehur edhe nė kėngė se unė si rugoviste di me kthy faqen tjetėr, kėshtu qė mos mė detyroni. Faktikisht mė kanė detyruar.

Kaq e apasionuar mbas LDK-sė, a do tė pėrfshihesh nė politikė?

Nuk mendoj se do futem ndonjėherė nė politikė, LDK mė ka tėrhequr thjesht si ideologji. Politika ėshtė lavirja mė e madhe dhe gjithmonė kthehet kundėr atij qė ėshtė lart. Jemi dėshmitarė se ēfarė po ndodh kohėve tė fundit, njerėz qė kemi menduar se janė tė palėkundur, po lėkunden dhe shumė shpejt.

Pėr gjuhėn tėnde tė drejtpėrdrejtė ti ke paguar edhe njė farė kostoje, madje ke pasur edhe alarme pėr bomba nė koncertėt e tua. Na trego diēka mė shumė.

Mund tė them se ato kanė qenė gjėja mė e vogėl qė mė ka ndodhur. Dhe ka pasur tri arsye: e para se unė dola hapur dhe me njė farė agresiviteti duke thėnė se jam rugoviane, e dyta se popullariteti im u rrit aq shumė, sa edhe unė vetė nuk po e pėrballoja dot; Dhe e treta, nėse shkruan nė njė titull gazete qė Adelinės iu vu bombė nė koncert, askush nuk do lexojė nė atė gazetė se shteti ka vjedhur 70 milionė euro tender, pra tėrhiqet vemendja nga problemet e vėrteta. Dhe ky nuk ėshtė mendimi im, por ma kanė thėnė njerėz qė merren me mediat. Pra, mediat mė kanė pėrdorur pėr tė mbuluar lajme tė tjera. Tė jesh femėr e fuqishme nė Kosovė ėshtė e pakonceptueshme, nuk mund tė jesh edhe e talentuar, edhe e bukur, edhe e menēur, prandaj duhen shpikur teori konspirative. Nėse kam pasur presione prej politikanėve, atėherė kam patur trefish prej kolegėve, tė cilėt kanė shfrytėzuar rastin. Mė pas, kėto presione janė ndėrthurur me njėri-tjetrin, sa edhe sot nuk jam e qartė se si ka funksionuar.
    Na rrėfe njė rast.

Po shkoja nė njė koncert rreth pesė vite mė parė dhe mė erdhi njė SMS nga njė numėr i verifikueshėm, mė tha mos shko se do pėndohesh. Mė pas kur e verifikuam, ishte numri i njė kėngėtareje e lidhur me pushtetin. Dhe ne gjetėm mė pas tė vendosur eksploziv tek vendi i koncertit. Nuk mė ka pėlqyer tė flas pėr kėto gjėra qė tė mos bėj viktimėn, por ka shumė si kėto raste. Jam e bindur se gjithēka do dalė, madje kanė filluar tė dalin. I keni dhe nė youtube se kush ka qenė dashnore e kujt, kur jam akuzuar unė, po hapen dosjet, kėshtu qė tani marr guxim tė flas se gjėrat po dalin. Por mund tė them se gjithkush nė rastin tim do ishte dorėzuar. Unė, falė Zotit, nuk e kam bėrė. Kam edhe fatin e madh qė Vali i merr me sportivitet tė gjitha kėto situata dhe kjo mė ka ndihmuar shumė.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 07:36