Mė nė fund u mėsua diēka e vėrtetė pėr kėngėtaren Fjolla Morina, pėr tė cilėn ėshtė pėrfolur mjaft rreth jetės private. Tani ajo sapo ka nisur lidhjen e saj tė dashurisė me biznesmenin Kushtrim Geci, me tė cilin thotė se po pėrjeton ditėt mė tė lumtura tė jetės sė saj. Ka kohė qė njerėzit kanė dashur tė mė shohin me dikė dhe shpeshherė edhe kanė spekuluar pėr lidhje tė ndryshme qė gjoja kam pasur. Mirėpo, unė gjithnjė i kam demantuar dhe iu kam thėnė qė nė momentin kur ta gjej princin e ėndrrave do ta bėj publike. Dhe kėshtu fillimi i vitit 2012 solli fat nė dashuri pėr mua, sepse takova princin tim. Tani jam nė njė lidhje me dikė qė e dua shumė dhe do ta dua deri nė frymėn time tė fundit.
Ja pra, ky ėshtė tipi im, ėshtė personi qė mė bėn tė lumtur, qė mė bėn tė qesh, mė bėn ta dua dhe mė do, njė tip qė mė kupton, mė pėrkrah nė profesionin e kėngės, mė ēmon dhe i di vlerat e mia, ka thėnė ajo pėr Zėrin. Ajo pėr tė ardhmen ka shumė plane, si nė fushėn e kėngės, ashtu edhe nė atė tė dashurisė, mirėpo me kohė thotė qė do ti zbulojė tė gjitha.
No Comment.