Gjatė javės sė shkuar, deklaratat e Adelina Ismailit ishin nė kopertinėn e ēdo gazete tė fundjavės. Mes fjalive tė shumta tė nxjerra nga goja e Adelinės, nuk u la pa u pėrmendur edhe ēėshtja e Leonora Jakupit, sherri me tė cilėn vite mė parė shkaktoi shumė zhurmė nė media. Ka qenė rrahje, jam shpallur e pafajshme. Ska qenė ndonjė tragjedi ndėrkombėtare,- tha Adelina njė javė mė parė. Pyetjes sė gazetarit, se cila prej tė dyjave e nisi sherrin, ajo i ėshtė pėrgjigjur: Tani Leonora nuk ėshtė aq mistike sa ka qenė. Ka ndodhur shumė thjesht, vajza ka qenė e shoqėruar me katėr truproja. Unė kam qenė duke u zhveshur nė dhomėn e zhveshjes, ku meshkujt nuk u lejonin dhe nėna ime i ka tėrhequr vėrejtjen atyre meshkujve mistikė, qė nuk dihet as sot se kush janė, ndėrkohė qė njė moment ajo ka sulmuar mamin tim. Unė kam hyrė pėr ti ndarė, por ajo ka filluar duke mė sulmuar edhe mua, pastaj unė jam vetėmbrojtur nga ai shpėrthim dhe kemi pėrfunduar nė polici.
Nė gjyq jam shpallur e pafajshme nė ēdo pikė dhe kemi qenė veē unė e ajo. Jeni pajtuar tani?, e pyet gazetari, ndėrkohė qė bukuroshja Ismaili i ėshtė pėrgjigjur: Nuk e shoh tė arsyeshme. Jo pas asaj qė mė ka bėrė pas rrahjes.
Aq bukur e ka shfrytėzuar pėr karrierėn e vet dhe pėr krijimin e lidhjeve me mediume tė ndryshme. Pėr mua ka qenė ndryshe, se unė jam rugoviste, jam ende.
E sigurisht, qė pas kėsaj deklarate tė fuqishme nga ana e Ismailit nuk do tė mungojė sot nė faqet e Bluetooth prononcimi i kėngėtares Jakupi. Asgjė nga ato qė ka thėnė nuk ėshtė e vėrtetė. Nuk mund tė dalė nė njė studio ashtu kot dhe tė thotė gjėra tė paqena.
Pse doli tė flasė pėr kėtė ēėshtje pas 10 vitesh?! E ftoj nė njė debat publik, sepse nė ndryshim nga ajo, unė i kam gjėrat e faktuara,- ka thėnė Leonora Jakupi pėr faqet e Bluetooth. Se si do ti shkojė filli kėsaj historie tė rikthyer sėrish nė vėmendje tė mediave, mbetet pėr tu parė nė javėt e ardhshme.
No Comment.