BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pasioni i Albana Osmanit!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

08022012

Buzqeshje Pasioni i Albana Osmanit!

Mesazh nga LePuRuShJa

Albana Osmani njihet nga publiku si njė personazh i televizionit, por prezantuesja e Top Channel ka njė pasion qė shumė pak njerėz e dinė: pikturėn. “Pasioni pėr pikturėn ka nisur shumė herėt, qė nė moshė tė vogėl. Gjėrat qė i pėlqeja i ktheja nė vizatime”, shprehet Albana nė emisionin ‘Pasdite nė Top Channel’. Mė tej, ajo shton: “Pikturat e para kanė qenė skica tė vogla: lule dhe kafshė kryesisht. Ndėrsa piktura e parė e vėrtetė ka qenė njė tablo me tre ftonj nė njė perde. E kam bėrė nė moshėn 14-vjeēare. Ka qenė e dominuar nga ngjyra e verdhė. Ishte viti i parė nė Liceun Artistik kur e realizova.” Albana thekson se frymėzimi i vjen nga ēdo gjė nė jetėn e pėrditshme: “Mė frymėzon e pėrditshmja. Mėnyra se si i pėrjetoj ngjarjet mė bėn qė ta hedh nė telajo si mė vjen.” “Ka raste qė edhe sot ulem pėr tė zbrazur njė gjendje. Nuk pėrqendrohem 100% sepse puna nė televizion nuk mė lejon tė punoj intensivisht me pikturėn”, shton Albana.

Pėrsa I pėrket idesė pėr hapjen e njė ekspozite me punimet e saj, Albana zbuloi: “Kam shumė piktura nė shtėpi qė nuk i kam shfaqur ndonjėherė, por kam njė plan ku pėrfshihet edhe mbesa ime qė jeton nė Londėr. Ajo ka trashėguar talentin tim, kemi biseduar bashkė dhe kemi njė projekt qė po e vėmė nė jetė pak e nga pak. Shpresojmė qė fundi i kėtij viti tė na gjejė nė Galerinė e Arteve.”
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 05:58