Adelina Tahiri e kėnaqur me Bad Boy
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Ka disa javė qė kėngėtarja Adelina Tahiri ka lansuar nė treg kėngėn dhe videoklipin me titull Bad Boy, pėr tė cilėn thotė se ėshtė mjaft e kėnaqur. Ndjehem e kėnaqur qė kėnga dhe videoklipi Bad Boy qė nga lansimi dhe deri mė tash po vazhdon tė pėlqehet nė publik, ka thėnė ajo pėr Zėri. Produksioni Max Produktion ka bėrė njė punė tė madhe dhe Adelina edhe mė tej pretendon tė punojė me njerėzit profesionistė qė asaj i sjellin suksese nė karrierėn muzikore. Ajo tani na bėn tė ditur se ka nisur punėn pėr projekte tė reja, tė cilat do ti zbulojė me kohė. Ndėrkaq, sa i pėrket jetės private thotė se nuk ka asgjė tė re edhe pse shumė herė bėhet pjesė e shumė thashethemeve nė opinion. Kam dėgjuar dhe akoma vazhdoj tė dėgjoj shumė spekulime pėr jetėn time private, mirėpo tash jam mėsuar dhe nuk mė duket interesante. Nuk ia vlen tė merresh me spekulime, sepse unė kam karrierėn time pėrpara, tė cilėn dėshiroj ta ndėrtoj sa mė mirė, pėrfundoi ajo.
No Comment.