Ajo ėshtė njė ndėr femrat mė tė lakuara nė faqet rozė, madje sė fundmi edhe shtypi ndėrkombėtar ka nisur tė shkruajė pėr tė. Megjithėse me njė eksperiencė tė gjatė jete nė Amerikė ku sigurisht ka parė se ēbėjnė gazetarėt rozė pėr personazhet e show biz-it, Bleona i del nė krah kryeministrit nė kėtė nismė, duke pėrmendur edhe njė emėr mes rreshtave. Arian Ēani, ėshtė emri i njė prej gazetarėve, qė sipas Bleonės abuzon mė sė shumti me pushtetin qė i ka dhėnė media. Unė mendoj qė kryeministri Berisha ka shumė tė drejtė! Ai ėshtė njė njeri me njė vizion tė pakrahasueshėm me asnjė tjetėr. Unė kam qenė gjithmonė e dashuruar me tė qė kur kam qenė fėmijė e kėndoja nė koncertet e 96. Kjo dashuri midis meje dhe kryeministrit sa vjen dhe bėhet mė e fortė e solidarizohet mė shumė nė ēdo fjalim apo mbledhje qeverie, takim ose koncert. I adore and I love Sali Berisha!
Pse mendoni se ka tė drejtė?
Kryeministri ka tė drejtė sepse njerėz si Arian Ēani ka ardhur koha tė gjejnė profesion tjetėr, jo tė marrin rrogėn duke njollosur gjithė dynjanė e tė mos mbajnė pėrgjegjėsi. Duke qenė se unė gjithmonė kam pasur marrėdhėnie fantastike me mediat, nuk dua qė gazetarėt e tjerė tė mė keqkuptojnė. Janė tė paktė nė numėr shokėt e Ēanit.
Eraldo Rexho Gazeta Shqiptare
No Comment.