Ato tashmė quhen finaliste dhe ia ndiejnė rrezikun njėra-tjetrės nė ethet e garės pėr kupėn X Factor, qė po transmetohet nė Tv Klan. Janė shtatė finalistet vajza qė kanė prekur famėn, aq sa kanė krijuar grupe fansash qė duan tė dinė mė shumė pėr to. Tri vajzat e para janė konkurrente tė kategorisė mbi 23 vjeē dhe udhėhiqen nga Vesa Luma, ndėrsa tė tjerat janė kategoria vajza qė trajnohen nga Juliana Pasha. Nė show nuk kanė mundėsi tė thonė shumė pėr veten, ndaj pėr herė tė parė pėr Panorama Plus zbulojnė dashuritė e tyre nė jetėn reale qė i mbėshtesin nė kėtė reality show, me regji tė Vera Grabockės e qė prezantohet nga Alketa Vejsiu.
Lirije Rashiti: Ai qė mė mbėshtet, ėshtė bashkėshorti im
Lirija ėshtė e martuar dhe madje nėnė e dy fėmijėve. 30-vjeēarja nga Gjilani pohon se nė kėtė sfidė pėr muzikėn ai qė mė mbėshtet ėshtė bashkėshorti im. Ai ėshtė i pari person nė jetėn time jashtė spektaklit qė mė suporton dhe madje, nėse nuk do ishte ai pro meje, nuk do tė isha kėtu. Gjithė mbėshtetjen unė ia kthej me njė interpretim tė bukur nė skenė, atij dhe fėmijėve tė mi pėr tė cilėt mė merr malli.
Besa Breca: Shoqėria ėshtė treguar besnike nė kėtė garė
Besa ėshtė 24 vjeēe nga Fieri dhe garon nė kategorinė mbi 23 vjeē nė X Factor. Vajza qė prej vitesh jeton nė Tiranė, ka pohuar se nė kėtė garė kėndoj vetėm pėr familjen time dhe veēanėrisht pėr dy prindėrit e mi. Ajo shton se i ka bėrė pėrshtypje qė jo vetėm familja por dhe miqtė qė ajo ka nė jetė, e kanė ndjekur me besnikėri rrugėtimin e saj nė kėtė garė. Familja dhe shoqėria ime kanė qenė dhe natėn e parė nė sallė dhe duartrokitjet e tyre mė kanė dhėnė mjaft zemėr, ka pohuar ajo.
Matilda Shushari: Mė mbėshtet i dashuri
Matilda ėshtė 24 vjeē dhe njė nga vajzat, qė pohon se paralelisht me kėtė garė po pėrjeton dhe dashurinė e saj. Studentja e shkencave kompjuterike pohon se jam e dashuruar dhe nė X Factor kėndoj pėr tė gjithė njerėzit e zemrės sime, tė dashurin qė mė mbėshtet, familjen, shoqėrinė. Nė natėn e parė mė kanė gėzuar pa masė, sidomos me pankartat qė mė kishin dedikuar dhe tifon qė mė bėjnė live nė sallė dhe nė rrjetet sociale, ka theksuar Matilda.
Sheila Haxhiraj: Nė facebook tė gjithė mė pyesin a jam e lidhur
18-vjeēarja nga Tirana ka bėrė pėrshtypje pėr pamjen dhe sharmin e saj. Njerėzit qė gjithmonė mė frymėzojnė janė familja dhe miqtė e mi mė tė ngushtė, thotė Sheila. Ndėrkohė qė nė lidhje me vėmendjen dhe zhurmėn qė ka krijuar nė publik pas shfaqjes sė saj nė ekranin e Tv Klan, ajo pohon se numri i fansave nė facebook ėshtė rritur shumė dhe personalisht kam marrė mjaft komente pozitive, ndėrsa mė pyesin nėse jam e lidhur. Tė gjithėve u them qė jam nė dashuri me muzikėn dhe shpresoj tė jem sa mė shumė javė nė skenė, qė ta ndaj kėtė dashuri me publikun, thotė ajo.
Festina Mejzini: Nė x factor kam bėrė pėr vete shumė fansa djem
Ėshtė vetėm 18 vjeē dhe vjen nga Gjakova, ndėrsa trajnohet nė kėtė garė nga Juliana Pasha. Interpretimin tim ia dedikoj gjyshit, i cili ka qenė muzikant, thotė ajo. Matilda tregon se kam pasur nė sallė pėr tė mė ndjekur familjen, e cila mė ka dhuruar shumė dashuri, dhe falėnderoj gjithashtu shoqėrinė qė kishte ardhur posaēėrisht nga Gjakova pėr mua. Mė tej, ajo shton se ajo ēfarė mė bėn pėrshtypje, ėshtė se fansat kanė filluar tashmė tė shtohen dita-ditės nė facebook qė tani, dhe mė vjen mirė qė mė sė shumti janė djem (qesh).
SAVJANA VJERDHA: KAM MARRĖ KOMPLIMENTE NGA ARTISTĖ TĖ FAMSHĖM
Savjana ėshtė 15 vjeē dhe duket e frymėzuar pėr ta ēuar garėn shumė mė tej. Mbėrritjen nė finale ia dedikoj familjes sime dhe personit tė veēantė qė ėshtė vėllai im, i cili mė ka mbėshtetur nė ēdo aspekt. Kam marrė shumė komplimente nga miq dhe artistė tė famshėm nė vend kėto ditė dhe jam ndier vertėt e privilegjuar, thotė ajo.
Xhesika Polo: Si 14 vjeē, kėngėn e kėtij show ua dedikoj jetimėve
Ėshtė vetėm 14 vjeē e gjysmė dhe natyrisht qė ethet e njė gare janė mė tė forta pėr tė. Xhesika pohon se arritjen time nė finale gjithmonė ia dedikoj familjes sime qė mė ka ndjekur nė ēdo hap, gjithashtu shoqėrisė qė ėshtė pjesė e rėndėsishme e jetės sime, dhe gjyshėrve qė mė mungojnė. Kėngėn e kėsaj tė diele ua kushtoj fėmijėve jetimė nė gjithė botėn, pasi pėr ta flet kėnga, thotė ajo.
PanoramaPlus
Femrat finaliste tė X Factor: Ju rrėfejmė dashuritė tona nė jetėn reale!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
No Comment.